Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul”, 100 de ani de existenţă: Colonel Marcel Domşa – „Aștept cu nerăbdare anii în care elevii noștri de azi vor ajunge să schimbe lumea”

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul”, 100 de ani de existenţă: Colonel Marcel Domşa – „Aștept cu nerăbdare anii în care elevii noștri de azi vor ajunge să schimbe lumea”

La 1 noiembrie 2019, Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” sărbătoreşte 100 de ani de existenţă.

Începând de astăzi, în fiecare zi de vineri, comandantul colegiului, colonel Marcel Domşa, va adresa un mesaj special elevilor, cadrelor didactice, cadrelor militare şi întregului personal.

Gândurile de astăzi se îndreaptă către elevi:

„Luna care tocmai a început, reprezintă pentru Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” o lună aparte. Lăsăm în urmă un secol de istorie, de emoții și bucurii frământate în miile de suflete ale celor care își au încrucișat destinul cu Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul”.

Este cred momentul cel mai potrivit să spun „Mulțumesc” unor oameni. Pe unii dintre ei îi cunosc foarte bine, pe unii mai puțin, dar vreau să știe cu toții că știu că mulți dintre ei și-au pus viața între paranteze și au pus pe primul loc Colegiul.

Tocmai de aceea nu mi se pare mult să le mulțumesc în mod public. Nostalgiile mele cele mai de preț nu au însă legătură cu trecutul ci cu viitorul.

Aștept cu nerăbdare anii în care elevii noștri de azi vor ajunge să se schimbe lumea. Dar până atunci nu vreau să le transmit niciun sfat, vreau să las la o parte rigorile armatei și vreau doar să le transmit un mare „MULŢUMESC”. Pentru că, datorită lor de 100 de ani școala își desenează cu limpezime drumul și tot datorită lor va merge de viitor.

Invidiaţi-ne pe noi, cei care îi avem alături pe acești copii minunați. Pentru tot ceea ce ne e dat să trăim în fiecare zi alături de ei. Pentru că suntem privilegiați să lucrăm cu acești tineri, care primesc mereu cu mintea și cu sufletul deschise tot ce avem de dăruit.

Nu vreau să închei aceste gânduri așternute pe hârtie fără a le mulțumi tuturor celor peste 7.200 de absolvenți pentru ceea ce au făcut pentru Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul””.

Comandantul Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul”, colonel Marcel Domşa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba la datorie în weekend: Vor asigura măsurile de siguranță la Ziua Fermierului de la Biia, Fiii Satului Geomal și evenimentele sportive din județ

Ziarul Unirea

Publicat

în

Jandarmii din Alba la datorie în weekend: Vor asigura măsurile de siguranță la Ziua Fermierului de la Biia, Fiii Satului Geomal și evenimentele sportive din județ Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână. Citește și: ADMITERE jandarmi 2024, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea