Rămâi conectat

Sport

CNSL a decis: Performanţa Ighiu a pierdut litigiul „Keita”, cu Naţional Sebiş, pentru „lipsa de valabilitate a legitimării”! Divizionara terţă pierde la „masa verde” şi riscă să înceapă returul cu zero puncte

Dan HENEGAR

Publicat

în

performanta-ighiu-national-sebis-41Lovitură dură pentru Performanţa Ighiu, care a pierdut litigiul cu Naţional Sebiş, în „cazul Keita”, Camera Naţională de Soluţionare a Litigiilor din cadrul Federaţiei Române de Fotbal dând un verdict radical: „Constată lipsa de valabilitate a legitimării jucătorului Souleymane Keita la clubul ACS Performanța Ighiu. Cu recurs de 5 zile de la comunicare”.

Decizia bulversează Seria a 4-a, Naţional Sebiş având acum 5 puncte avans în ierarhie, iar Performanţa tremură la gândul că toate rezultatele din tur vor fi anulate!

Depunctarea Performanţei Ighiu se va face însă de către Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, în cursul săptămânii viitoare. Mai mult ca sigur că cele trei puncte vor fi pierdute la „masa verde”, dar există riscul ca prin ricoşeu, formaţia din Ighiu să înceapă returul de la zero puncte!

Naţional Sebiş, campioana de toamnă din Liga a 3-a, Seria a 4-a pierdea cu 3-1 pe terenul Ighiului în penultima etapă a turului, dar conducerea clubului a contestat dreptul de joc a senegalezului Souleymane Keita, care a şi marcat în respectivul meci.

După mai bine de două luni de zile de când a contestat dreptul de joc al lui Souleymane Keita, Național Sebiș a primit răspuns favorabil din partea Comisiei Naționale de Soluționare a Litigiilor din cadrul FRF. Forul spune negru pe alb următoarele: „Constată lipsa de valabilitate a legitimării jucătorului Souleymane Keita la clubul ACS Performanța Ighiu. Cu recurs de 5 zile de la comunicare”. Pe cale de consecință, dacă gruparea din județul Alba nu face recurs sau îl va pierde, liderului din C4 ar trebui să i se mai adauge trei puncte în clasament.

O hotărâre nefavorabilă pentru Performanţa Ighiu înseamnă o adevărată lovitură pentru echipa din Alba, care ar pierde astfel la “masa verde” cele trei puncte importante cucerite pe teren. Plecată la drum cu gândul promovării în eşalonul superior, Performanţa Ighiu iernează pe pe poziţia a 8-a, cu 18 puncte, iar prin această decizie potrivnică, echipa condusă de Mihai Manea ar coborî în ierarhie pe locul al 10-lea, cu 15 puncte şi un golaveraj negativ. În schimb, Naţional Sebiş s-ar distanţa la 5 puncte de CSM Şcolar Reşiţa, principala contracandidată la promovare


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea