Rămâi conectat

Actualitate

CNAS: Valabilitatea cardurilor naționale de sănătate a fost prelungită de la 5 la 7 ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

CNAS a anunțat că valabilitatea cardurilor naționale de sănătate a fost prelungită de la 5 la 7 ani.

Cardurile de sănătate care urmau să expire la sfârşitul lui ianuarie mai pot fi folosite încă 2 ani. Valabilitatea acestora a fost prelungită de la 5 la 7 ani încă din luna iunie, când urmau să expire 730.000 de asemenea documente.

În total, prelungirea permite evitarea cheltuirii a 270 de milioane de lei din buget, bani necesari tipăririi a 14.200.000 de carduri pentru toţi asiguraţii. Măsura este posibilă şi datorită certificatelor digitale înscrise pe cipurile cardurilor , care sunt active timp de 7 ani.

Fondurile astfel economisite vor fi direcționate spre alte cheltuieli din domeniu, susţine Casa Naţională de Asigurări de Sănătate.

Totodată, calitatea de asigurat poate fi verificată și pe site-ul CNAS.

Sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cinci doctori și o asistentă, săltați și audiați de procurori după ce au luat mită de peste 40 de ori: Cadrele medicale nu ar fi primit doar bani, ci şi borcane cu miere de albine sau bulion

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cinci doctori și o asistentă, săltați și audiați de procurori după ce au luat mită de peste 40 de ori: Cadrele medicale nu ar fi primit doar bani, ci şi borcane cu miere de albine sau bulion Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au început audierile într-un dosar de luare de mită după ce […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea