Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Clubul de lectură ”LecturAlba”, în 30 mai: O invitație la dialog pe marginea cărții Manualul lui Epictet

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Clubul de lectură LecturAlba, care a luat ființă la cererea membrilor comunității albaiuliene, vine cu noi propuneri de lectură pentru întâlnirea din luna mai. De data aceasta membrii clubului au optat pentru două romane de succes ale literaturii universale: 12 scaune, autori Ilf și Petrov și 1984, autor George Orwell.

Alături de cele două romane, cei ce iubesc literatura pot participa la întâlnirea Clubului de lectură ,,LecturAlba” cu opinii, comentarii și dezbateri pe marginea cărții Manualului lui Epictet recomandat de Andrei Pleșu ca având un ,,neașteptat potențial terapeutic”.

Clubul de lectură ,,LecturAlba” s-a format pe lângă Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba din dorința unui grup de cititori ce au optat pentru a comenta cărțile citite, fie că este vorba de poezie sau proză, într-un cadru adecvat și alături de oameni care îndrăgesc cartea și lectura. Cărțile supuse spre lectură sunt propuse de membrii clubului și se găsesc în colecțiile bibliotecii județene, putînd fi împrumutate la sala de lectură sau la domiciliu. Clubul se întâlnește lunar, în fiecare ultimă miercuri din lună, la Sala de lectură a Bibliotecii Județene ,,Lucian Blaga” Alba.

Întâlnirea din luna aceasta va avea loc în data de 30 mai 2018 începând cu orele 17:00. Întâlnirile clubului sunt deschise tuturor celor ce doresc să-și petreacă timpul liber într-un mod util și plăcut, alături de alți iubitori de lectură, oameni cu care pot discuta și schimba impresii pe marginea celor citite.

Proiectul face parte din programul 1USERS/1.1 Clubul de lectură/Program minimal 2018/ Proiect managerial 2017-2020 și este un program al Bibliotecii Județene ,,Lucian Blaga” Alba dedicat în exclusivitate tuturor celor ce iubesc lectura. Participarea la proiect este gratuită și este dechisă tuturor indiferent de vârstă sau preocupări.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Peste 50 de șoferi testați pentru alcool și droguri în ultimele 24 de ore, în Alba: Amenzi de peste 13.000 lei și două permise reținute

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Peste 50 de șoferi testați pentru alcool și droguri în ultimele 24 de ore, în Alba: Amenzi de peste 13.000 lei și două permise reținute În ultimele 24 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea