Rămâi conectat

Actualitate

Cine se trezeşte de dimineaţă, să fure, în puşcărie ajunge. Un tânăr a fost arestat şi alţi doi au dosar penal după ce au pornit la furat cu noaptea în cap

Bogdan Presecan

Publicat

în

Vineri noaptea, 31august 2012, când lumea, în general, doarme, la ora două, poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, au prins în flagrant trei bărbaţi care sustrăgeau mai multe obiecte metalice din curtea unui imobil din cartierul Miceşti. Valoarea furtului a fost estimată la 2.500 de lei.

Împotriva lui B.I.N., de 24 de ani, D.N.D., de 18 ani şi C.C., de 23 de ani, toţi din Alba Iulia, au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, totodată fiind luată, faţă de aceştia, măsura reţinerii pe baza de ordonanţa pe o perioada de 24 ore.

În cursul aceleiaşi zile, cei 3 au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Procuratura şi-a însuşit propunerea şi i-a prezentat pe cei trei inculpaţi instanţei de judecată care a emis faţă de inculpatul C.C., mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile iar fata de ceilalţi doi inculpaţi a dispus măsura preventivă a obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

25 iulie | COD GALBEN de furtună în Alba: Averse torențiale și descărcări electrice. Zone vizate

Bera Larisa

Publicat

în

25 iulie | COD GALBEN de furtună în Alba: Averse torențiale și descărcări electrice. Zone vizate ANM a emis joi, 25 iulie 2024, o avertizare cod galben de furună în județul Alba, valabil până la ora 21.30. Zone vizate : Județul Alba: Alba Iulia, Sebeș, Blaj, Zlatna, Câmpeni, Teiuș, Abrud, Ighiu, Săsciori, Bistra, Vințu de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea