Rămâi conectat

Actualitate

Cine a decis deschiderea autostrăzii “bună de demolat”? Vezi răspunsul CNADNR?

Ziarul Unirea

Publicat

în

Răspunsul CNADNR la întrebarea “Cine a decis deschiderea autostrăzii?”

autostrada sibiu orastie“In data de 04. noiembrie 2014 si 12 noiembrie 2014, Antreprenorul (Salini Impregilo SpA), a instiintat Beneficiarul (CNADNR SA) cu privire la finalizarea substantiala a lucrarilor, solicitand in conformitate cu prevederile contractului, Receptia la Terminarea Lucrarilor.

Urmare acestor solicitari, Beneficiarul impreuna cu Antreprenorul si Inginerul FIDIC au hotarat, in baza art. 31 din HG 273/1994, preluarea lucrarilor executate la tronsonul de Autostrada Orastie – Sibiu, Lot 3, in vederea deschiderii traficului rutier.

In conformitate cu art. 31 din HG 273/1994: ”Toate riscurile şi pericolele pentru partea preluată trec temporar asupra investitorului, cu excepţia viciilor ascunse şi a celor decurgând din executarea necorespunzătoare.”

Mentionam ca nu s-a facut Receptia la Terminarea Lucrarilor ci doar deschiderea traficului rutier astfel la data deschiderii partea carosabila si elementele de siguranta circulatiei (parapet, semnalizare verticala si orizontala, etc.) erau finalizate pe ambele cai unidirectional si indeplineau conditiile obligatorii de siguranta circulatiei inclusiv masuratoriile de planeitate, rugozitate si capacitate portanta”, se precizează într-un comunicat remis presei de CNADNR. (BT)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale ANM A emis joi dimineața o avertizare meteo cod galben de furtună valabil în Alba și alte județe din țară, în intervalul 18 iulie, ora 10 – 19 iulie, ora 02. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea