Rămâi conectat

Sport

CIL Blaj a câștigat derby-ul rundei și se bate pentru podium! Voința Stremț și Kinder, succese „afară”

Dan HENEGAR

Publicat

în

CIL Blaj și-a adjudecat derby-ul rundei a 22-a a Ligii a 4-a și rămâne imbatabilă în acest an. Mai mult, formația din „Mica Romă” își pune candidatura la ultima treapă a podiumului.

*GT Sport Alba Iulia – Kinder Teiuș 0-3 (0-2): B. Ștef (20), D. Stanciu (38), R. Cordoș (83).

Duelul codașelor de pe “Cetate” a revenit teiușenilor, ce s-au răzbunat după acel 5-6 din tur (când au condus cu 5-1 în minutul 54). Kinder a realizat cel mai clar succes stagional, a 4-a victorie externă (din cele 5 meciuri adjudecate), iar GT Sport este la al 4-lea insucces succesiv;

*Energia Săsciori – Voința Stremț 1-2 (0-1): Precupescu (52)/ Epure (20), Juncan (81).

Săsciorenii sunt în scădere de turație, cu 3 eșecuri la rând, două dintre ele pe propriul teren. Voința a luat trei puncte prețioase, rămânând în cursa pentru podium.

*CIL Blaj – Spicul Daia Română 1-0 (1-0): Voic (4).

În derby-ul rundei, blăjenii au reușit o victorie “italiană”, avându-l pe portarul Radu Damian cel mai bun jucător (a intervenit excelent la 3 ocazii de egalare ale lui Brânză). CIL continuă seria excelentă din primăvară, imbatabilă, cu 19 puncte în 7 runde, echipa lui Cisteian punând “piper” în lupta pentru podium. În acest moment sunt 4 echipe ce râvnesc la locul al 3-lea, pe distanța a două puncte, asta după ce Spicul a pierdut un joc important (dăienii veneau după maximum de puncte în 3 jocuri, fără gol primit).

Foto: Rareș NICULAȘ (Alba Iulia)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Inter Ciugud a câștigat, în premieră, Memorialul “Dragoș Damian”, a 9-a ediție

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Ciugud a câștigat, în premieră, Memorialul “Dragoș Damian”, a 9-a ediție, competiție disputată în menoria fostului căpitan al formației, dispărut acum un deceniu Inter Ciugud a câștigat, în premieră Memorialul „Dragoș Damian”, competiție fotbalistică de suflet ajunsă la a noua ediție, disputată la Ciugud, în memoria fostului căpitan al Interului Ciugud. Au fost prezente […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea