Rămâi conectat

Ştirea zilei

Cifra de afacere a trasportatorului Oprean, din Sebeș, în scădere cu 6,5% raportat la 2019. Hugo Boss, Zara, Samsung sau Transavia, printre clienții companiei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Compania de transport marfă Oprean din Sebeș, județul Alba, controlat de antreprenorul Ioan Oprean, pentru anul 2019, a raportat, o cifră de afaceri de 64,4 milioane de lei (13,6 milioane de euro), cifre în scădere cu 6,5% raportat la anul precedent, conform unor calcule efectuate de ZF în baza datelor Ministerului Finanțelor Publice.

Compania a realizat însă anul trecut un profit net de aproximativ 2 milioane de lei (417.000 de euro), de 2,6 ori mai mare faţă de anul anterior, când Oprean a obţinut un câştig net de aproape 752.000 de lei (162.000 de euro), conform datelor publice. Transportatorul de marfă din Sebeş a avut anul trecut un număr mediu de 174 de angajaţi, potrivit site-ului mfinanţe.ro.

Oprean a început să transporte marfă în anul 1994 cu două autocamioane, primele curse fiind efectuate între Sebeş şi Chişinău, urmând ca în 1995 să opereze curse spre şi dinspre Germania, Franţa şi Belgia, iar din 1997 să se axeze pe transportul confecţiilor.

Oprean şi-a diversificat de-a lungul timpului serviciile proporţional cu creşterea flotei, în prezent compania putând transporta atât mărfuri generale, cât şi mărfuri la temperatură controlată în diverse ţări din Europa precum Marea Britanie, Spania, Franţa, Belgia, Olanda sau Germania, potrivit informaţiilor de pe site-ul companiei.

Printre clienţii Oprean se numără Hugo Boss, Benetton, Zara, Debenhams, H&M, C&A, Bosch, Samsung, Tesco sau Transavia.

Sursa: zf.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

TITULARIZARE 2024 în Alba: O notă de ZECE CURAT, obținută de un candidat din Alba Iulia. La ce disciplină a concurat

Bera Larisa

Publicat

în

TITULARIZARE 2024 în Alba: O notă de ZECE CURAT, obținută de un candidat din Alba Iulia. La ce disciplină a concurat Rezultatele probei scrise de la concursul de Titularizare în Învățământ 2024 au fost afișate marți, 23 iulie, potrivit calendarului oficial. În județul Alba, un singur candidat a obținut nota 10. Citește și: Rezultate Titularizare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea