Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Centrul de vaccinare din Municipiul Sebeș își va modifica programul: Când se vor putea imuniza sebeșenii și ce seruri sunt disponibile

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Programul de funcționare al centrului de vaccinare din municipiul Sebeș urmează a fi modificat începând cu data de 17 februarie, programul acestuia fiind de luni până duminică, în intervalul orar 14:00-20:00.

Având în vedere adresabilitatea redusă a populației la vaccinarea împotriva COVID-19, începând cu data de 17.02.2022, programul de funcționare al centrului de vaccinare situat în Municipiul Sebeș, cartierul Aleea Lac, nr. 12, este următorul: de luni până duminică în intervalul orar 14.00-20.00.

Începând cu data de 21.02.2022, la centrul de vaccinare din Sebeș nu se va mai utiliza serul produs de Johnson & Johnson, astfel imunizarea împotriva virusului SARS COV-2 se poate efectua doar cu serul produs de Pfizer-BioNTech .

Datorită numărului foarte scăzut de solicitări, începând cu data de 21.02.2022, campania de vaccinare a copiilor din grupa de vârstă 5-11 ani desfășurată la centrul de vaccinare Sebeș se încheie.

Imunizarea copiilor din grupa de vârstă menționată va continua doar la Centrul de vaccinare de la sala de sport a Universității „1 Decembrie 1918″ din Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Închirierea locuințelor pentru tineri în Alba Iulia: Criteriile de repartizare, revizuite. Ierarhizare prin punctaj

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Închirierea locuințelor pentru tineri în Alba Iulia: Criteriile de repartizare, revizuite. Ierarhizare prin punctaj Proiect de hotărâre numărul 378, din 9 octombrie 2024 privind aprobarea propunerilor de criterii pentru stabilirea ordinii de prioritate în soluţionarea cererilor de locuinţe şi în repartizarea locuinţelor pentru tineri, destinate închirierii în Municipiul Alba Iulia a fost publicat în Monitorul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea