Câștigă experiență valoroasă. Oportunități pentru studenți la Star Transmission & Star Assembly (P)
Câștigă experiență valoroasă. Oportunități pentru studenți la Star Transmission & Star Assembly (P)
Echipa noastră este mereu în căutare de noi talente dornice să contribuie la modelarea muncii pe care o facem la Star Transmission & Star Assembly! Oferim studenților diferite oportunități de a-și descoperi cel mai bine aptitudinile: stagii de practică de vară, working student și teze de diplomă.
Internship pe durata verii
Stagiul de vară de la Star Transmission și Star Assembly este modalitatea perfectă prin care viitorii profesioniști pot reduce puntea dintre universitate și angajare. Pentru aceasta, oferim oportunități de carieră pentru studenți cu experiențe, nivel de formare și mediu diferite. În vacanța de vară, studenții pot opta pentru un internship în toate departamentele companiei, de la tehnic (producție, mentenanță, administrare imobile, logistică, planificare, managementul calității și IT) la non-tehnic (resurse umane, comunicare și relații publice, financiar, achiziții, sănătate și siguranță în muncă, juridic).
Din prima ta zi, îți vom desemna un mentor care te va ghida și sprijini pe parcursul timpului petrecut aici. Vei contribui la rezolvarea sarcinilor de zi cu zi și vei susține performanța echipei împreună cu colegii și liderii tăi. Vei fi expus unui mediu internațional, îți vei testa abilitățile și vei experimenta locul de muncă pentru care te pregătești.
Criterii:
– Student licență sau masterat, toți anii de studiu;
– Perioadă de 3 luni (iulie-septembrie);
– Full time;
– Responsabilitatea unui proiect pe parcursul stagiului de vară;
– Cunoștințe de limba engleză și cunoștințe digitale.
Working student
De ce să aștepți să obții experiență practică? În calitate de working student la Star Transmission & Star Assembly, vei lucra la proiecte interesante și vei experimenta condiții reale de lucru în timp ce îți continui studiile. Vei lucra într-un domeniu la alegere dintre cele disponibile, vei obține informații reale despre specializarea ta și vei contribui substanțial la studiile tale. Și bineînțeles, vei cunoaște compania din interior. Pentru unii, timpul petrecut aici se va putea transforma într-o poziție cu normă întreagă în echipa noastră.
Poți aplica pentru un post de working student în orice moment, cu condiția să fii student activ (ești înscris la universitate și studiezi în mod activ).
Criterii:
– Student licență sau masterat, toți anii de studiu;
– Perioadă minimă de 6 luni, perioadă maximă de 36 de luni (cu statut activ de student);
– Full time;
– Posibilitatea de a intra în contact cu liniile de producție și cu toate celelalte departamente disponibile;
– Cunoștințe de limba engleză și cunoștințe digitale.
Ne bazăm pe competențele și angajamentul oamenilor noștri. Ce oferim în schimb: un mediu de lucru bun, un program robust de mentorat, o cultură puternică de colaborare și incluziune, program flexibil și hibrid (unde este posibil), acces la tehnologii moderne, spirit de echipă creativ, oportunități de creștere și un pachet atractiv de compensații și beneficii.
Diplomă de licență
Ne străduim să excelăm în munca noastră. Dar tu? Profită la maximum de teza ta și vino să o lucrezi la Star Transmission & Star Assembly.
Punem la dispoziție cunoștințele tehnice, experiența valoroasă și șansa de a-ți extinde orizontul de cunoaștere și abilitățile interpersonale. Îți vom oferi sprijin personalizat în timp ce îți scrii teza și te vom ajuta atât la nivel profesional, cât și personal.
Suntem bucuroși să îți sugerăm două teme: Realizarea tehnologiei de fabricație și a analizei economice pentru un reper X din hala de producție STA/STC (studenți în anul IV la Tehnologia Construcțiilor de Mașini, Robotică și Inginerie Economică Industrială) și Mindfulness, autoreglare emoțională – Cum influențează starea emoțională atitudinea la locul de muncă (studenții în anul IV la Psihologie/Sociologie).
Trimite-ne CV-ul tău la [email protected] și fă primul pas în carieră cu noi!
Despre Star Transmission și Star Assembly
Unitățile de producție de la Sebeș și Cugir din România sunt filiale deținute integral de Mercedes-Benz AG. La Sebeș sunt asamblate cutii de viteză automate pentru Mercedes-Benz încă din 2013. Fabrica-soră din Cugir găzduiește producția de diverse componente pentru motoare, cutii de viteză și sisteme de direcție, precum și un centru tehnologic, de exemplu pentru producția de prototipuri. Din 2025, la Sebeș va demara producția unităților de propulsie electrică pentru noile modele EQ complet electrice.
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI

Știri recente din categoria Economie
Comunicat de presă pentru începerea proiectului – „Producerea de energie electrică din surse regenerabile pentru autoconsum la nivelul Municipiului Blaj prin intermediul unui parc fotovoltaic”
Comunicat de presă Comunicat de presă pentru începerea proiectului Denumirea proiectului: „Producerea de energie electrică din surse regenerabile pentru autoconsum la nivelul Municipiului Blaj prin intermediul unui parc fotovoltaic” Valoarea totală a proiectului: 6.429.513,58 lei cu TVA Valoarea finanțată prin Fondul pentru Modernizare: 5.850.741,92 lei cu TVA Valoarea contribuției proprii: 578.771,66 lei cu TVA Numele […]
Comunicat de presă – Stadiul lucrărilor pentru extinderea și reabilitarea Aducțiunilor SZA Apuseni
Comunicat de presă ContractuI de lucrări AB3 – CL3 – „Extindere si reabilitare aductiuni SZA Apuseni” face parte din proiectul regional „Reabilitarea si extinderea sistemelor de apa si apa uzată în judetul Alba, 2014-2020″, SMIS 319094, cofinantat prin Programul Operational Infrastructură Mare 2014-2020 si Programul Dezvoltare Durabilă 2021-2027. Contractul are o valoare de 73.794.644,04 leí […]
Contribuția ADR Centru la dezvoltarea județului Alba: Fonduri nerambursabile de aproape 3 miliarde de lei au susținut creșterea calității vieții cetățenilor
Contribuția ADR Centru la dezvoltarea județului Alba: Fonduri nerambursabile de aproape 3 miliarde de lei au susținut creșterea calității vieții cetățenilor – Interviu cu domnul Simion Crețu, Director general al Agenției pentru Dezvoltare Regională Centru – – Stimate domnule director general, știm că în această perioadă implementați un foarte important Program pentru dezvoltare regională. Care […]
Comunicat de presă: Stadiul lucrărilor pentru reabilitarea aducțiunii Galda – Teiuș – Aiud – Ocna Mureș
Comunicat de presă ContractuI de lucrări AB3- CL1 -„Reabilitare aductiune SP Galda -Teius- Aiud -Ocna Mures” este parte din proiectul regional „Reabilitarea si extinderea sistemelor de apa si apä uzatä in judetul Alba, 2014-2020″, SMIS 319094, cofinantat prin Programul Operational Infrastructură Mare 2014-2020 si Programul Dezvoltare Durabilă 2021-2027. Contractul are o valoare de 71.871.788,26 lei […]
Cea mai veche fabrică din România a intrat, oficial, în FALIMENT: A fost fondată în iulie 1771 şi este una din cele mai vechi din Europa
Cea mai veche fabrică din România a intrat, oficial, în FALIMENT: A fost fondată în iulie 1771 şi este una din cele mai vechi din Europa UCM Reşiţa, cea mai veche fabrică din România, care fabrică hidroagregate şi echipamente hidromecanice, a intrat în faliment, a decis Tribunalul Bucureşti – Secţia a VII-a Civilă, se arată […]