Rămâi conectat

Ştirea zilei

Când am putea scăpa de Cerberus, valul de căldură care sufocă România și Europa

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Când am putea scăpa de Cerberus, valul de căldură care sufocă România și Europa

În România și în Europa temperaturile sunt cu adevărat sufocante. 44 de grade Celsius la umbră s-au înregistrat în anumite localități. Directorul ANM, Elena Mateescu, a explicat că în următoarele două zile temperaturile se vor mai domoli și vom avea ”doar” 35-38 de grade.

În ceea ce privește momentul în care am putea scăpa de acest val de căltură, directorul ANM a explicat că în următoarele două săptămâni va fi extrem de cald. Abia ulterior am putea vorbi de o domolire a temperaturilor, spre finalul lunii iulie.

”Valul de căldură va rămâne de interes și pe parcursul săptămânii viitoare, chiar dacă temperaturile în următoarele două zile se vor mai pondera la temperaturi de 35-38 de grade, dar în asociere cu nopțile tropicale, adică temperaturi minime care nu vor coborî sb 23-24 de grade disconfortul termic va de lungă durată.

Inclusiv săptămâna viitoare vom vorbi de un val de căldură persistent pentru că deja Centrul Climatologic European a acualizat prognoza și există o estimare care anticipează posibilitatea ca acest val de căldură să persiste pentru următoarele două săptămâni.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Gest de umanitate la Alba Iulia: Recipiente cu apă pentru animalele străzii, amplasate de o femeie în fața magazinului unde lucrează. ”Și ele sunt suflete și au nevoie de apă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Gest de umanitate la Alba Iulia: Recipiente cu apă pentru animalele străzii, amplasate de o femeie în fața magazinului unde lucrează. ”Și ele sunt suflete și au nevoie de apă” Și animalele suferă cumplit în perioada de caniculă și nu sunt afectate de temperatuirle sufocante de afară, nu doar oamenii. Pe Bulevardul Transilvaniei din Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea