Rămâi conectat

Curier Județean

Campionatului Național de Raliuri Dunlop închide circulația pe traseul Oașa – Dobra, sâmbătă, timp de 5 ore

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sâmbătă, între orele 12.00 – 17.00, DN 67 C, între km. 86 – intersecția cu Drumul Județean 704 Oaşa şi kilometrul 119 – intersecţia cu Drumul Județean nr.106 E Dobra, va fi închis circulaţiei rutiere datorită Campionatului National de Raliuri Dunlop.

Tudor Adrian Pop pilot albaiulian Raliu Rasnov8Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba informează că mâine, 16.04.2016, între orele 12.00-17.00, pe Drumul National 67 C, între kilometri 86 + 100 de metri – intersecția cu Drumul Judeţean 704 Oaşa şi kilometrul 19+342 metri – intersecţia cu Drumul Judeţean 106 E Dobra, circulaţia rutieră va fi oprită, datorită faptului că, acest tronson de drum este cuprins în traseul Campionatului National de Raliuri Dunlop.

Poliţişti ai Serviciului Rutier Alba împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, ai Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş şi jandarmi, vor acţiona pe raza de competenţă, pentru blocarea traficului rutier şi pentru prevenirea oricăror evenimente negative.

Poliţia recomandă participanţilor la trafic să respecte restricţiile de circulaţie şi indicaţiile poliţiştilor rutieri!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un bărbat din Alba care vindea droguri de mare risc minorilor, condamnat la 9 ani de închisoare

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un bărbat din Alba care vindea droguri de mare risc minorilor, condamnat la 9 ani de închisoare Acesta mai este judecat și pentru act sexual cu un minor și pornografie infantilă Un tânăr de 28 de ani, din comuna Cergău, a fost condamnat la 9 ani de închisoare pentru trafic de droguri, actr sexual cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea