Rămâi conectat

Sport

Campionatele naţionale de powerlifting pentru cadeţi şi juniori

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Federaţia Română de Powerlifting şi-a structurat calendarul competiţional pentru anul 2011, agenda sportivă cuprinzând 13 întreceri interne şi internaţionale. Cele mai importante acţiuni pentru concurenţii autohtoni sunt programate în Cehia, la Pilsen, în speţă Campionatul European pentru seniori (3-7 mai) şi respectiv Campionatul Mondial pentru seniori (6-12 noiembrie). Peste hotare mai sunt prevăzute: lCupa Dunării în Bulgaria la Gorna Oryahovica (18-19 martie); lCampionatul Mondial de Powerlifting, Împins din culcat, seniori/ senioare în Austria, la Solden (24-28 mai); lCampionatul European de Powerlifting, pentru juniori/ junioare Northumberland, Marea Britanie (7-11 iunie); lCampionatul European de Powerlifting, Masters, în Cehia, la Frydek-Mistek (5-9 iulie); lCampionatul European de Powerlifting Împins din culcat, Seniori/Senioare, în Ucraina, la Yalta (4-6 august); lCupa Internaţională de Împins din culcat „Gyoparos Kupa”, Ungaria (luna octombrie 2011).
Ţintarul intern debutează la Alba Iulia, în perioada 5-6 februarie 2011, când se va disputa Campionatul naţional de powerlifting pentru cadeţi, urmat tot în Cetatea Marii Uniri de Campionatul naţional de powerlifting, juniori, masculin şi feminin găzduit în 28-29 mai. Seniorii se vor întrece la finalele campionatului naţional în luna septembrie, la Timişoara, pentru ca în luna octombrie, la Bacău să se desfăşoare Cupa României, la masculin şi feminin. Firesc, ţinând cont că FRP are sediul la Alba Iulia, în această localitate se va trage cortina anului 2011 pentru powerliftingul autohton, prin Campionatul Naţional de Powerlifting Împins din Culcat (singura probă) masculin şi feminin, juniori şi seniori, din 26-27 noiembrie (a treia întrecere a anului ce va fi susţinută în municipiul reşedinţă de judeţ). (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Alba Iulia, victorii pe linie la Under 13, baschet feminin!

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Alba Iulia are victorii pe linie la Under 13, baschet feminin, fetele conduse de antrenorul Valentin Urian având 8 meciuri adjudecate. Echipa de baschet feminin Under 18 a Liceului cu Program Sportiv Alba Iulia are victorii pe linie în această stagiune, câștigând toate meciurile susținute, 8 la număr. Ultimul turneu s-a disputat, recent, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea