Rămâi conectat

Sport

Boxerul Andrei Dărămuş (CS Unirea Alba Iulia) – vicecampion naţional la seniori

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Revenit în ring după o perioadă tulbure, boxerul Andrei Dărămuş (CS Unirea Alba Iulia) a devenit vicecampion naţional în limitele categoriei 81 kilograme, la Campionatele Naţionale de box. Competiţia de la Reşiţa a reprezentat şi un criteriu de selecţie pentru Campionatele Mondiale din Kazahstan, din luna octombrie. La meciuri a asistat şi antrenorul lotului României, Marian Simion, alături de Leonard Doroftei, preşedintele Federaţiei Române de Box.
Sportivul în vârstă de 25 de ani a câştigat două meciuri înainte de limită, primul în sferturi cu Răzvan Petrinciuc (Florconstruct Suceava) – după numai 30 de secunde şi al doilea în semifinal, prin KO în repriza a doua, pe favoritul gazdelor şi al “hârtiei”, Alexandru Bibiricea (CSM Reşiţa). În ultimul act însă, pugilistul din Cetatea Marii Uniri a fost învins cu 2-1 de Cătălin Paraschiveanu (SC Bacău), ratând titlul naţional, după o decizie la limită a arbitrilor. „Este o medalie de argint, un lucru important pentru Andrei, ce merită felicitări pentru parcurs. În finală puteam să fim noi învingători, a fost un meci echilibrat, pe muchie de cuşit, în care oricare dintre cei doi putea fi declarat câştigător”, a declarat antrenorul Nicolae Paştiu (CS Unirea Alba Iulia). Un alt sportiv albaiulian, Gabriel Stancu a avut ghinion, întâlnindu-l pe Bogdan Juratoni, vicecampionul european la categoria 75 kilograme, după ce trecuse de primul adversar.
Nicolae Paştiu mai speră ca un alt elev al său, Ioan Pleş să rămână în lotul naţional de juniori şi să participe în această toamnă fie la Campionatele Europene, fie la Campionatele Mondiale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea