Rămâi conectat

Actualitate

Bolnavul psihic dispărut de la un spital din Galda de Jos, depistat de poliţiştii din Bihor. A fost internat într-o unitate spitalicească de specialitate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bolnavul psihic dispărut de la un spital din Galda de Jos, a fost depistat de poliţiştii din Bihor, pe raza localităţii Ştei. Acesta a fost internat într-o unitate spitalicească de specialitate.

În după amiaza zilei de ieri, 27 iunie, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a fost informat, de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor, cu privire la faptul că, pe raza localităţii Nucet, a fost identificat Ignat Dore, persoană dată în urmărire, la nivel naţional.

Bărbatul era dispărut, din data de 22 iunie a.c., când a plecat din secţia deschisă a Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Galda de Jos şi era dat în urmărire de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba.

Acesta a fost internat într-o unitate spitalicească specializată.

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

PENSII 2024: Se schimbă vârsta de pensionare la femei. Legea intră în vigoare de la 1 septembrie

Ziarul Unirea

Publicat

în

PENSII 2024: Se schimbă vârsta de pensionare la femei. Legea intră în vigoare de la 1 septembrie Începând cu data de 1 septembrie 2024, intră în vigoare o nouă lege care va schimba vârsta de pensionare pentru femei. Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a venit cu toate amănuntele. Sunt cazuri în care doamnele vor ieși […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea