Rămâi conectat

Politică Administrație

Blaj: înscrieri pentru premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie – petrecerea festivă, pe 3 iulie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Primăria Municipiului Blaj anunţă că în data de vineri 28 iunie 2019 se va încheia perioada de înscrieri pentru ceremonia de premiere a cuplurilor din Blaj care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă. Petrecerea festivă va avea loc în data de 3 iulie 2019, la Paradisul Transilvaniei, de la ora 13:00. Înscrierile se fac la Secretariatul Primarului, din Palatul Cultural Blaj.

Cuplurile care în acest an împlinesc 50 de ani de căsătorie neîntreruptă sunt rugate să se prezinte la sediul provizoriu al Primăriei Municipiului Blaj, situat în incinta Palatului Cultural, cu copii după cărţile de identitate şi certificatul de căsătorie, până la data de 28 iunie 2019.  Informaţii şi la telefonul 0760-282.864.

Manifestarea se află anul acesta la cea de a unsprezecea ediţie, până în prezent administraţia publică locală sărbătorind sute de cupluri care au depăşit 50 de ani de căsătorie.

Acordarea premiului de fidelitate şi a diplomei care marcheaza o jumătate de veac de căsătorie se va face într-un cadru festiv, în data de 3 iulie 2019, de la ora 13:00, la Paradisul Transilvaniei, în prezenţa primarului Gheorghe Valentin Rotar.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Modernizarea sediului Primăriei Mirăslău pentru eficientizare energetică: Investiție de peste 1 milion de lei

Bera Larisa

Publicat

în

Modernizarea sediului Primăriei Mirăslău pentru eficientizare energetică: Investiție de peste 1 milion de lei Administrația comunei Mirăslău, a scos licitația, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede modernizarea și eficientizarea energetică a clădirii sediului primăriei. Citește și: Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea