Rămâi conectat

Actualitate

Biciclistă accidentată la Teiuș

Bogdan Presecan

Publicat

în

O femeie care se deplasa pe o bicicletă a fost accidentată în localitatea Teiuș, la intersecția dintre strada Ardealului cu strada Bisericii, duminică în jurul orei 12.30.

În urma impactului, femeial a suferit leziuni ușoare nefiind necesară internarea sa în spital.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, din primele cercetări, conducătorul auto a acroșat-o cu autoturismul pe victima care circula regulamentar, cel mai probabil din neatenție, iar aceasta s-a dezechilibrat și a căzut la pământ, fiind rănită ușor.

UPDATE 2: La data de 21.10.2012, ora 12.43,  pe strada Bisericii din Teiuş, Ş.R.V., de 43 de ani, din Teiuş, în timp ce conducea un autoturism, la intersecţia cu strada Ardealului, nu a acordat prioritate de trecere unei femei de 58 de ani, din Teiuş, care se deplasa pe bicicletă, acroşând-o.

În urma accidentului biciclista a suferit leziuni la nivelul coloanei vertebrale şi a fost transportată la Spitalul Judeţean Alba unde a rămas internată.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

1-2 septembrie 2024 | COD GALBEN de CANICULĂ în Alba și alte județe din țară: Maximele ajung la 35 de grade

Ziarul Unirea

Publicat

în

1-2 septembrie 2024 | COD GALBEN de CANICULĂ în Alba și alte județe din țară: Maximele ajung la 35 de grade Meteorologii ANM au emis duminică 1 spetembrie 2024 o atenționare cod galben de caniculă valabilă în Alba și alte județe din țară, valabilă inclusiv luni, 2 septembrie. Maximele vor ajunge la 35 de grade.  […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea