Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Batalionul 136 Geniu „Apulum” din Alba Iulia, campionii celei de-a treia ediții a turneului de minifotbal „Cupa Camarazii LMP” 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Batalionul 136 Geniu „Apulum” din Alba Iulia, campionii celei de-a treia ediții a turneului de minifotbal „Cupa Camarazii LMP” 2024

Echipa de minifotbal a Batalionului 136 Geniu „Apulum” din Alba Iulia a reușit să cucerească trofeul în cadrul celei de-a treia ediții a turneului de minifotbal „Cupa Camarazii LMP” 2024. Competiția, desfășurată între 27 și 30 septembrie, a reunit 21 dintre cele mai bune echipe din unitățile militare din întreaga țară, oferind un spectacol sportiv deosebit și ocazia de a întări spiritul de camaraderie între militari.

După ce anul trecut au ocupat locul al șaptelea, geniștii au reușit să-și demonstreze progresul, reușind să câștige în fața unor adversari puternici și să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

Citește și: Exercițiu cu structuri militare NATO, la Alba Iulia: Batalionul 136 Geniu „Apulum” este gazdă

Marea finală a adus față în față echipa geniștilor și Batalionul 300 Infanterie Mecanizată „Sfântul Andrei” din Galați, o echipă experimentată care participase la multiple turnee sub egida Federației Române de Minifotbal. Gălățenii au deschis scorul, însă Batalionul 136 Geniu a revenit spectaculos, reușind să câștige meciul cu 2-1 și să aducă trofeul în Alba Iulia.

Echipa câștigătoare a fost formată din: Jurca Marius, Olaru Marcel, Javla Sergiu, Rîșnița Gheorghe, Domșa Marcel (golgheterul competiției), Florea Ioan, Mureșan Silviu (jucătorul turneului), Costea Florean, Crăciun Daniel, Ilea Andrei, Ghib Alexandru, Culda Alexandru, Petric Andrei și Miclea Tudor. Strategia echipei a fost coordonată de antrenorul-jucător Bogdan Fântână, care și-a motivat colegii și a contribuit la performanța echipei pe teren.

Turneul „Cupa Camarazii LMP” 2024 nu a fost doar o competiție sportivă, ci și o oportunitate de consolidare a relațiilor de camaraderie între unitățile militare din România. Prin intermediul sportului, participanții au avut ocazia să demonstreze că disciplina, munca în echipă și spiritul de sacrificiu sunt fundamentale nu doar pe terenul de luptă, ci și pe cel de sport.

Felicitări Batalionului 136 Geniu „Apulum” pentru performanța deosebită și pentru cucerirea trofeului! Ați demonstrat că dedicarea și munca asiduă aduc succesul!

Text: Marcel Vișa
FOTO: Facebook Forţele Terestre Române


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

O mașină care verifică automat dacă șoferii și-au plătit parcarea în Alba Iulia, în planurile primăriei

Cezar Lancrajan

Publicat

în

O mașină care verifică automat dacă șoferii și-au plătit parcarea în Alba Iulia, în planurile primăriei Sistemul parcărilor publice cu plată și rezidențiale, în contextul prezenței a 42.616 mașini înmatriculate în municipiul Alba Iulia, raportat la o populație de 64.227 locuitori, este o chestiune importantă care constituie o sarcină majoră a administrației locale, o preocupare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea