Rămâi conectat

Actualitate

Bărbat de 44 de ani din Alba, REȚINUT de polițiști la Brad. A fost prins în trafic, de trei ori, cu alcool la volan și fără permis

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un bărbat de 44 de ani din județul Alba a fost reținut, joi, de polițiștii din Brad, după ce a fost prins în trafic, pentru a treia oară, băut și fără permis la volan.

Potrivit IPJ Hunedoara, în cursul zilei de joi, poliţiştii brădeni au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a unui bărbat în vârstă de 44 de ani, din judeţul Alba. Acesta a fost depistat de polițiștii rutieri în trafic, în data de 21.10.2017, în timp ce conducea un autoturism pe DN 74, deşi  avea permisul de conducere reţinut, iar în urma testării, aparatul etilotest a indicat  o valoare de 0,29 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

Acelaşi bărbat, deşi avea  permisul de conducere reţinut, a mai fost depistat în trafic de poliţişti şi în data de 06.08.2017, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cloşca, din municipiul Brad, iar în urma testării, aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,60 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

În data de 07.08.2017, bărbatul a fost depistat din nou de poliţişti în trafic, conducând un autoturism pe raza municipiului Brad, deşi avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

Bărbatul urmează a fi prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Brad, în vederea dispunerii unei  măsuri preventive.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale ANM A emis joi dimineața o avertizare meteo cod galben de furtună valabil în Alba și alte județe din țară, în intervalul 18 iulie, ora 10 – 19 iulie, ora 02. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea