Rămâi conectat

Politică Administrație

Avertisment pentru Dîrzu, Jidveian și compania. Hava îi bagă în ședință: O să avem grijă de toate

Dragoş Suciu

Publicat

în

Ioan Dirzu si Ovidiu JidveianPrimarul Mircea Hava spune că nu-i va mai da nicio șansă tânărului politician Ovidiu Jidveian, la alegerile prezidențiale, în municipiul Alba Iulia, chiar dacă organizația locală a PSD a obținut, la europarlamentare 27,72%, în vreme ce PDL doar 18,01%.

Copreședintele ACL Alba Mircea Hava crede că alianța cu liberalii va fi decisivă în câștigarea alegerilor în municipiul Alba Iulia.

”De data asta o să avem grijă de toate. Nu mai există loc de întors. Fiecare partid funcționează intern pe legea lui. Dacă în PDL vor fi oameni care vor trage frâna de mână îi zbor. La europarlamentare ne-am bazat pe ceea ce suntem și alții s-au dus din casă în casă. Bună ziua, noi suntem de la domnul Ponta. Ce să vă zic, dacă pentru o ciocolată și o plasă cineva se vinde…Vor face așa și la viitoarele alegeri. Ei fac lucrurile pe față”, a spus Mircea Hava.

PDL a câștigat la mustață județul Alba, la alegerile europarlamentare din 25 mai, având 73 de voturi în fața Alianței PSD-UNPR-PC. Alegerile prezidențiale se vor desfășura la începutul lunii noiembrie.

Întrebat pe cine l-ar vrea candidat al Dreptei, Iohannis sau Predoiu, Mircea Hava a spus că la el primează rațiunea, ceea ce înseamnă că îl vrea pe cel care este mai bine poziționat în sondaje, pe cel care are șanse mai mari să câștige alegerile, adică pe Iohannis.

”Eu doresc să câștig. Nu mă duc să mă joc, să mă dau mare pe la televizoare în spatele, în fața lui Blaga în spatele lui Iohannis. Pe mine  mă interesează câștigarea alegerilor. Dacă nu se câștigă este numai din vina noastră (ACL). Trebuie să primeze rațiunea”, a spus Hava.

În ceea ce privește candidatura ca independent a Monicăi Macovei, edilul orașului crede că aceasta i-ar putea face jocurile lui Victor Ponta, prin fragmentarea electoratului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Modernizarea infrastructurii educaționale a două unități de învățământ din Abrud. Licitația de peste 600.000 de lei lansată pe SEAP

Bera Larisa

Publicat

în

Modernizarea infrastructurii educaționale a două unități de învățământ din Abrud. Licitația de peste 600.000 de lei lansată pe SEAP Administrația orașului Abrud, a scos licitația, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede modernizare infrastructurii educaționale a două unități de învățământ din oraș, respectiv liceul „Horea, Cloșca și Crișan ” Abrud și școala gimnazială „Avram […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea