Rămâi conectat

Actualitate

Autostrada A1 Lugoj-Deva, lotul 3 se dechide circulației dar cu restricții de viteză și gabarit

Unirea Ziarul

Publicat

în

Autostrada A1 Lugoj-Deva, lotul 3 se dechide circulației dar cu restricții de viteză și gabarit

Consultantul care face expertiza tehnică pe lotul 3 al Autostrăzii A 1 Lugoj-Deva a recomandat deschiderea tronsonului dintre Ilia și Holdea ( jud. HD) cu restricție de tonaj de 7,5 tone și limitare de viteză de 80 de km/h. Inaugurarea lotului 3 cu o lungime de 21 de km, potrivit Radio România Actualități.

S-ar putea face chiar săptămâna viitoare dacă se rezolvă și problema descărcării nodului rutier de la Holdea care, încă nu a fost recepționat.

Ministerul Transporturilor a reziliat contractul pentru lotul 3 al Autostrăzii A 1 Lugoj-Deva invocând grave probleme de calitate în timp ce constructorul din Spania susține că lucrările sunt conforme.

Deschiderea autostrăzii -fie și cu interdicție pentru camioane- ar mai reduce aglomerația de pe DN 7 Valea Mureșului respectiv, DN 68 A Săcămaș-Holdea-Margina.

Practic, pentru șoferii cu autoturisme și autoutilitare ușoare de la Sibiu la vama Nădlac 2 ar mai rămâne un tronson de 15 km. lungime fără autostradă și cu deviere pe DN 68 A.

De la începutul anului și până în prezent Compania de Drumuri a inaugurat doar 22 de km. de autostradă : Lotul 4 al Autostrăzii A 1 Lugoj-Deva.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza meteo pentru iarna 2024-2025: Când vor cădea primii fulgi de zăpadă în România

Ziarul Unirea

Publicat

în

Prognoza meteo pentru iarna 2024-2025: Când vor cădea primii fulgi de zăpadă în România Meteorologii Accuweather au actualizat prognoza pentru toamnă. Specialiștii anunță o toamnă a extremelor cu episoade de caniculă în septembrie, dar și ploi și chiar lapoviță în octombrie, urmate de ninsori în noiembrie. Luna septembrie debutează cu caniculă. Ulterior, temperaturile caniculare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea