Rămâi conectat

Actualitate

Atac la stână – doi tineri din Bucerdea au ajuns în arest după ce au furat 3 oi

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Poliţiştii din Rădeşti au luat măsura reţinerii pe bază de ordonanţă, pentru o perioadă de 24 de ore, a lui R.I., de 24 de ani şi M.P., de 26 de ani, ambii din comuna Bucerdea Grînoasă, care sunt principalii suspecţi de comiterea furtului a 3 oi dintr-un ocol situat în extravilanul localităţii Şoimuş.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat că cei doi tineri, care sunt cunoscuţi cu antecedente penale,  sunt suspecţi de comiterea a altor 3 furturi din locuinţe şi dependinţe ale gospodăriilor din localitatea Şoimuş, comuna Rădeşti, comise în nopţile de 23/24.10.2012, respectiv 20/21.01.2013. Aceştia au sustras produse alimentare şi diverse scule, bunuri în valoare totală de 2.200 de lei.

În cursul zilei de azi, 24.01.2013, cei doi suspecţi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracționale a celor doi tineri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vouchere pentru alimente 2024: Când vor fi alimentate cardurile sociale cu o nouă tranșă de 250 de lei, în luna august

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vouchere pentru alimente 2024: Când vor fi alimentate cardurile sociale cu o nouă tranșă de 250 de lei, în luna august Ministrul Fondurilor Europene, Adrian Câciu, a anunţat că va începe încărcarea cardurilor pentru alimente cu o nouă tranşă de bani, aferentă lunii august 2024. Citește și: Vouchere sociale 2024: Suplimentarea bugetului pentru tranșa din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea