Rămâi conectat

Sport

Astăzi, ora 15.00, în grupele Cupei României, meci de gală, CS Ocna Mureș – Chindia Târgoviște! Bucurați-vă de fotbal!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Astăzi, de la ora 15.00, pe Stadionul “Soda”, este meci de gală: CS Ocna Mureș – Chindia Târgoviște, în prima etapă a grupei D din cadrul Cupei României.

Pentru echipa din orașul salin confruntarea cu prim-divizionara din Dâmbovița reprezintă un bonus venit după parcursul extraordinar din competiția “KO”. CS Ocna Mureș, una dintre cele două divizionare terțe prezente la acest nivel, între primele 24 de formații din țară, trăiește momente de vis, câștigându-și dreptul să dispute 3 întâlniri cu adversari din eșaloanele superioare, urmând examenele cu Universitatea Craiova (9 noiembrie) și Minaur Baia Mare (7 decembrie).

*Bucurați-vă de fotbal!

Să ne bucurăm de fotbal”, acesta este mesajul transmis de oficialii ocnamureșeni înaintea acestui joc la care se așteaptă o asistență sporită. Vor fi și momente deosebite pe stadion, punându-se în vânzare bilete cu prețul de 15 lei: o tombolă cu mai multe premii speciale, lovitura de începere urmând a fi dată de Augustin Drăguț, reputatul antrenor de volei din localitate.

Este foarte important acest examen, din mai multe puncte de vedere: o bucurie pentru jucători că pot întâlni adversari din Liga 1, iar băieții merită să se simtă fotbaliști indiferent ce se petrece pe teren. De asemenea, reprezintă o sărbătoare pentru suporteri, care trebuie să trăiască din plin oportunitatea acestei sărbători și să ne fie alături. Și nu în ultimul rând este și examenul meu ca antrenor aflat la început de drum și îmi doresc să arătăm fotbal, să jucăm cât de frumos posibil”, a punctat antrenorul Dan Roman, ce nu va conta pe Coltor (probleme cu serviciul).

“Vrem să ne bucurăm pe deplin de fotbal, să demonstrăm ce putem, unde suntem și că nu am ajuns conjunctural aici. Este ceva extraordinar ca într-un interval de o lună și jumătate să disputăm asemenea partide, practic sunt momente senzaționale, istorice, atât pentru echipă, cât și pentru Ocna Mureș”, a apreciat președintele Ioan Paul.

*Chindia, cu Dinu Moldovan în efectiv

Vizitatorii, ce au 4 victorii consecutive de la instalarea antrenorului Toni Petrea (una în cupă, cu CSA Steaua), au anunțat că vor miza pe fotbaliști ce au evoluat mai puțin în acest sezon, între aceștia numărându-se portarul albaiulian Dinu Moldovan, în premieră adversar al unei formații din Alba. “Senzația este una aparte pentru că mă întorc acasă. N-am avut niciodată prilejul să joc în Alba și abia aștept să mă întâlnesc cu familia, cu prietenii, dar în primul rând să câștigăm”, a spus Dinu Moldovan, fost coleg la Unirea Alba Iulia, la copii, cu Alexandru Giurgiu, tocmai căpitanul ocnamureșenilor. “Nu cunoaștem prea multe despre adversar, însă suntem avizați întrucât nu e deloc puțin lucru ca o echipă din Liga 3 să ajungă la acest nivel în Cupa României. Ne așteaptă un oponent imprevizibil și cu siguranță motivat pentru că întâlnește o echipă de pe prima scenă. Categoric vrem să învingem, să profităm de noul format al competiției, pentru că dacă reușim două victorii ne vom califica mai departe”, a mai precizat albaiulianul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea