Rămâi conectat

Ştirea zilei

ASTĂZI | Începe Truck Tuning Art 2024, în Cetatea Alba Carolina: Camioane spectaculoase, demonstrații incredibile, concerte și tombolă cu premii pentru vizitatori, la „Untold-ul camioanelor modificate”

Ziarul Unirea

Publicat

în

ASTĂZI | Începe Truck Tuning Art 2024, în Cetatea Alba Carolina: Camioane spectaculoase, demonstrații incredibile, concerte și tombolă cu premii pentru vizitatori, la „Untold-ul camioanelor modificate”

Truck Tuning Art 2024, cea de-a cincea ediție, începe astăzi, 2 august, la Alba Iulia. Camioane spectaculoase, demonstrații incredibile, concerte și tombolă cu premii pentru vizitatori, toate vor avea loc în Cetatea Alba Carolina.

Au mai rămas doar câteva ore până la unul din cele mai așteptate evenimente ale anului din Cetatea Alba Carolina. Truck Tuning Art revine astăzi la Alba Iulia, iar organizatorii au pregătit și anul acesta un show de zile mari.

Titanii șoselelor se reîntorc în Cealaltă Capitală, la cel mai mare festival de camioane din România. Peste 200 de camioane spectaculoase vă așteaptă să le admirați, dar și să participați la demonstrații incredibile. Pentru vizitatori, organizatorii au pregătit și o tombolă cu premii.

Citește și: Truck Tuning Art 2024: PROGRAMUL celei de-a cincea ediții, din Cetatea Alba Carolina. Camioane spectaculoase, demonstrații incredibile, concerte și tombolă cu premii pentru vizitatori

Din program nu puteau să lipsească provocările la masa de skandenberg cu Radu Valahu, care va încerca totodată dorârea unui record mondial, dar și confruntarea acestuia cu 1000 cai putere, mai exact încercarea de a tractare prin forța brațelor 2 capete tractor.

În cadrul evenimentului va fi organizată și o licitație în scop caritabil, iar fondurile obținute vor fi donate unui caz medical grav al unui șofer care are nevoie de o intervenție costisitoare în afara țării.

Pentru cei care își vor petrece weekend-ul în Cetatea Alba Carolina, organizatorii au pregătit concerte, dar și un show TTA de lumini și umbre, asigurat de camioanele participante.

Vizitatorii festivalului vor fi răsplătiți prin tragere la sorți cu premii constând în sute de litri de combustibil.

Familia TTA, prin organizatorul Asociația „Truck Tuning Art”, le-a pregătit chiar și celor mai mici dintre pasionații de camioane modificate un loc al lor, al copiilor – un parc de joacă ce va fi amplasat în proximitatea scenei ineditului festival.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Daria Costea, tânăra interpretă de folclor de pe Valea Târnavei Mici, locul I în cadrul Festivalului Concurs „In memoriam Vasile Conțiu”, de la Târgu Mureş

Ziarul Unirea

Publicat

în

Daria Costea, tânăra interpretă de folclor de pe Valea Târnavei Mici, locul I în cadrul Festivalului Concurs „In memoriam Vasile Conțiu”, de la Târgu Mureş Tânăra interpretă de folclor de pe Valea Târnavei Mici care a impresionat la emisiunea TVR „Vedetă populară”, Daria Costea, şi-a trecut în palmares, unul deosebit de bogat pentru cei 18 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea