Rămâi conectat

Sport

Astăzi, în Sala „Timotei Cipariu”, derby-ul Ardealului la volei feminin | Februarie, luna marilor încercări, pe două fronturi, pentru campioana Volei Alba Blaj

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj are un moral extraordinar după victoria dramatică obținută în Champions League, 3-2 cu Mulhouse, în “thriller”-ul din Sala “Transilvania” din Sibiu, dar nu își permite să jubileze, întrucât o apasă un program infernal în perioada următoare. În plus a intervenit și accidentarea Marinei Vujovic, unicul libero din efectivul triplei campioane, iar antrenorul Darko Zakoc este obligat să improvizeze pe respectivul post, după toate probabilitățile cu Selime Ilyasoglu (jucătoarea venită din Turcia). Jocul de astăzi, 10 februarie, din Sala “Timotei Cipariu”, cu Medicina Tg. Mureș, ora 18.00, deschide o săptămână cu trei partide în Divizia A1, după “derby-ul Ardealului” fiind confruntările externe cu Dinamo (miercuri, 14 februarie, ora 19.30) și mai ales cu Știința Bacău (duminică, 18 februarie, ora 14.45), când se speră în reintrarea Marinei Vujovic.

Apoi este partida din Champions League, cu Developres SkyRes Rzeszow (joi, 22 februarie) și ultimul joc al sezonului regulat, la Timișoara, cu Agroland (duminică, 25 februarie) și apoi întâlnirea de la Zurich, cu Volero ce trage cortina peste Grupa A a Champions League (27 februarie). Și nu e loc de răgaz, întrucât în 3 martie este prevăzută prima etapă din faza a doua, locurile 1-6. Ca și o concluzie, formația din “Mica Romă”, ce are patru victorii din tot atâtea jocuri în întrecerea supremă europeană, trebuie să treacă pozitiv peste dubla bătălie, Știința Bacău și Developres SkyRes Rzeszow, meciurile care contează enorm, confruntări programate la câteva zile distanță. În Champions League, Volei Alba Blaj are nevoie de un succes (indiferent de scor) cu reprezentanta Poloniei pentru a celebra o calificare istorică în primele șase echipe din Europa, iar în Divizia A1 Blajul nu trebuie să piardă puncte împotriva formației conduse de Grapă, pentru a nu se mări ecartul față de contracandidata CSM București, ce are trei puncte avans în ierarhie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea