Rămâi conectat

Sport

Astăzi, ACS Sepsi Sf. Gheorghe – CSU Alba Iulia Deplasare în „infernul” secuiesc

Dan HENEGAR

Publicat

în

Deplasare tensionată pentru CSU Alba Iulia şi studentele lui Popov în inima Ţării Secuilor, pentru etapa a 20-a din Liga Naţională de baschet. „Intermediara” programează astăzi, în Sala „Kati Szabo”, de la ora 18.00, o confruntare a ambiţiilor între vecinele de clasament, ce au acumulat 34 de puncte, ACS Sepsi Sf. Gheorghe (locul 4, 15 victorii şi 4 eşecuri) şi CSU Alba Iulia (poziţia a 3-a, 16 succese şi două înfrângeri, un meci mai puţin).

*Prahalis – „cea mai tare”!

Venită din WNBA (Phoenix Mercury), Samantha Prahalis (23 de ani) este cea mai bună jucătoare a stagiunii, fiind prima în topul punctelor marcate (423, medie 22.3/ meci) şi cel al paselor decisive (5.5 puncte/meci) clasându-se şi pe ultima treaptă a podiumului la capitolul eficienţă (cu 22 de unităţi). „Ne aşteaptă o confruntare complicată şi dificilă. Cu siguranţă publicul din Sf. Gheorghe, recunoscut pentru ardoarea cu care sprijină echipa va pune o presiune suplimentară pe jucătoarele noastre. Noi ne dorim să învingem pentru a ne consolida locul secund, dar pentru aceasta suntem obligaţi să găsim soluţii pentru a o anihila pe Prahalis, o jucătoare extraordinară, greu de blocat”, a declarat antrenorul Miroslav Popov.

*Sezon fierbinte

Stagiunea trecută, combatantele s-au încins la maximum, duelurile fiind unele ce au ajuns chiar în sfera etnică. Alba are avantaj în partidele directe, scor 5-1, cu 4 succese consecutive împotriva actualei formaţii a Elenei Dincă. În tur, în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918” a fost 78-65, acestui succes mai adăugându-se alte două în play-off-ul precedent, plus semifinala din Final Four-ul Cupei României.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia

Dan HENEGAR

Publicat

în

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia, în calificările probei de 800 metri La finele acestei săptămâni, aiudeanul George Cozma (CSȘ Blaj), recent medaliat cu bronz la Campionatele Balcanice Under 18 de la Maribor (Slovenia), va lua startul la Campionatul European Under 18, în perioada 18-21 iulie, în Slovacia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea