Rămâi conectat

Sport

ASC Școala de Fotbal Valea Frumoasei Săsciori a câștigat Cupa Play, la Bacău, la categoria Under 13

Dan HENEGAR

Publicat

în

Echipa Under 13 de la ACS Școala de Fotbal Valea Frumoasei a câștigat, la Bacău, Cupa Play, de o manieră categorică. În plus, formația din Alba a cucerit și 4 premii individuale, dând portarul și respectiv golgheterul turneului juvenil

Ediția a 11-a a turneului fotbalistic din Moldova s-a disputat la categoria de vârstă 2011, pe Baza Sportivă „Aripile”

Formația de pe Valea Sebeșului a dominat competiția, cu 4 victorii din tot atâtea meciuri în grupă și un golaveraj incredibil 37-o. Drumul spre trofeu pentru micuții jucători pregătiți de antrenorul Călin Avram a cuprins și finala cu favorita FC Bacău, succes cu 2-1 (singurul gol primit).

ACS Școala de Fotbal Valea Frumoasei s-a impus în Cupa Play, iar rezultatele excelente au adus și 4 premii individuale, pentru cel mai bun portar: Andreas Lemac, golgheterul turneului: Cătălin Ciulea, cel mai inspirat antrenor: Călin Avram și cea mai frumoasă galerie.

„Echipa noastră Under 13 a triumfat la Bacău, demonstrând determinare, ambiție și forță. Acest turneu a fost un adevărat succes, aducându-ne și 4 premii individuale. Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi și ne-au susținut în această călătorie de succes! Felicitări tuturor!„, a transmis Florin Pintilie, reprezentantul clubului ACS Școala de Fotbal Valea Frumoasei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

28 septembrie | Alba Iulia City Race 2024: Sute de participanți, așteptați să ia startul sub sloganul ”Aleargă în Cealaltă Capitală”

Ziarul Unirea

Publicat

în

28 septembrie | Alba Iulia City Race 2024: Sute de participanți, așteptați să ia startul sub sloganul ”Aleargă în Cealaltă Capitală” Alba Iulia City Race 2024 va avea loc sâmbătă, 28 septembrie. Concursul care te poartă pe dealul Mamut, prin impresionanta cetate Alba Carolina, prin ”Cealaltă Capitală”, dar și prin orașul Alba Iulia are cinci […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea