Rămâi conectat

Ştirea zilei

Artistul fotograf Vasile Sârb, din Alba Iulia, desemnat „Cel mai bun artist român”, în cadrul celei de a 8-a ediții a Salonului Internațional de Artă Fotografică Varadinum, de la Oradea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Artistul fotograf Vasile Sârb, din Alba Iulia, desemnat „Cel mai bun artist român”, în cadrul celei de a 8-a ediții a Salonului Internațional de Artă Fotografică Varadinum, de la Oradea

Artistul fotograf Vasile Sârb din Alba Iulia a primit titlul de „Cel mai bun artist român” în cadrul celei de a 8-a ediții a Salonului Internațional de Artă Fotografică Varadinum, de la Oradea.

335 de fotografi din 58 de țări au trimis 4.700 de fotografii la categoriile Open Color, Open Monochrome, Facer & Body și World in focus.

Salonul internaţional, care aduce Oradea în atenţia artiştilor fotografi din lumea întreagă, a fost organizat de Asociaţia Ovi D. Pop. Expoziţia cu cele mai reuşite fotografii va fi vernisată în cursul lunii noiembrie, când va avea loc şi ceremonia de premiere.

Vasile Sârb este coordonatorul Clasei de Fotografie din cadrul Școlii de Arte și Meșteșuguri a Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba, pasionat de fotografia de portret, etnografică și peisaj.

Albaiulianul a devenit la sfârșitul anului 2019 membru al Photographic Society of America. Acesta este, de câțiva ani, membru al Asociației Artiștilor Fotografi din România (AAFR).

Mai mult de atât este membru în cea mai mare federație de fotografie FIAP (Fédération Internationale de l’Art Photographique) cu titlul de EXCELENȚĂ, FIAP este singura federație din lume în care este recunoscută de UNESCO.

În decursul timpului a obținut zeci de premii cu cursanții clasei pe care o coordonează.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șoferii agresivi în trafic vor putea fi pârâți pe HUB-ul de servicii M.A.I începând de mâine

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Șoferii agresivi în trafic vor putea fi pârâți pe HUB-ul de servicii M.A.I începând de mâine Prevenirea și combaterea violențelor în trafic reprezintă un domeniu prioritar de acțiune pentru Poliția Română, ce presupune concentrarea eforturilor instituționale, identificarea și implementarea de noi mecanisme de lucru, astfel încât victima să fie protejată, iar agresorul sau agresorii să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea