Angajări la Oficiul Județean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Alba. Concurs pentru postul de consilier

Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, aflată în subordinea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale organizează concurs pentru ocuparea unui post vacant de execuţie – consilier gradul IA, pe perioadă nedeterminată, în cadrul Oficiului Județean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Alba – Serviciul Active Fizice și Plăți Directe – Compartiment Evaluare.

 

Agenția-pentru-Finanțarea-Investițiilor-Rurale-AFIRCerințe specifice pentru ocuparea posturilor vacante de execuție de Consilier gradul IA cu contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată din cadrul Serviciilor Active Fizice și Plăți Directe – Compartiment Evaluare de la nivelul Oficiilui Județean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Alba:
a. Studii de specialitate: studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă/ studii universitare de licență: științe inginerești/ sociale (economice, juridice, administrative)/ matematică și științe ale naturii/ medicină veterinară/ biologie;
b. Perfecționări (specializări): specifice programelor cu finanțare externă (constituie un avantaj);
c. Vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului: minim 1 an;
d. Cunoștințe de operare pe calculator – MS Office Windows, internet – nivel avansat și cunoștințe de limbă străină engleza/ franceză – nivel mediu.

 

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

-21 octombrie 2015, ora 16:30: termenul limită de depunere a dosarelor;

-29 octombrie 2015, ora 10.00, proba scrisă;

-05 noiembrie 2015, ora 10.00, proba interviu.

 

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale din str. Știrbei Vodă, nr. 43, sector 1, București, la numărul de telefon 031.860.25.48 – persoană de contact: Lorena LĂPĂDĂTESCU – Consilier gr. IA, în cadrul Direcției pentru Gestiunea Performanțelor Profesionale și Recrutare – Serviciul pentru Gestiunea Performanțelor Profesionale și Recrutare și la numărul de telefon 031.860.25.32 – persoană de contact: Ana Maria HUIBAN – Consilier gr. IA, în cadrul Direcției pentru Gestiunea Performanțelor Profesionale și Recrutare – Serviciul pentru Gestiunea Performanțelor Profesionale și Recrutare. (B.T.)

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...