Rămâi conectat

Curier Județean

Ana Voicea, cetăţean de onoare al municipiului Aiud la 100 de ani

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Ana VoiceaMunicipiul Aiud va fi mai bogat cu încă un cetăţean de onoare. La propunerea primarului Mihai Horaţiu Josan, consilierii locali vor aproba în şedinţa de vineri, 28 iunie, acordarea a încă unui titlu de „Cetăţean de onoare” al municipiului Aiud. Potrivit propunerii primarului Josan, această calitate va fi acordată singurei persoane din municipiul Aiud care a atins de curând venerabila vârstă de 100 de ani.
Învăţătoarea Ana Voicea, căci despre dumneaei este vorba, a împlinit de curând, pe data de 17 iunie, 100 de ani de viaţă. Deşi pare incredibil, până nu demult doamna Ana Voicea a participat activ la evenimentele mondene din municipiu, fiind prezentă la majoritatea ediţiilor sărbătorii  „O jumătate de secol împreună”, evenimente organizate de Primăria municipiului Aiud, unde de fiecare dată i s-a oferit diploma „Cea mai vârstnică doamnă” din municipiu.
Potrivit reprezentanţilor administraţiei locale, acordarea titlului de „Cetăţean de onoare” este un semn de recunoaştere a vârstei şi a celor peste 80 de ani de activitate în folosul semenilor săi din municipiul Aiud şi din împrejurimile acestuia. (aiudinfo.ro)

Dorel LAZĂR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

DEER – Sucursala Alba anunță întreruperile de energie electrică programate pentru intervalul 15.07-21.07.2024 și suplimentar pentru intervalul 08.07-14.07.2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

DEER – Sucursala Alba anunță întreruperile de energie electrică programate pentru intervalul 15.07-21.07.2024 și suplimentar pentru intervalul 08.07-14.07.2024 Distribuție Energie Electrică România – Sucursala Alba anunță întreruperea în alimentarea cu energie electrică. Intreruperile programate pentru intervalul 15.07-21.07.2024 Nr. crt. ADRESA INTERVAL 1. CRACIUNELU DE JOS, Strada 23 AUGUST partial, Strada 6 MARTIE partial, Strada CLOSCA […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea