Rămâi conectat

Sport

Ana Rodean – medalie de aur la naționalele de marș, Mihaela Popa (ambele CS Unirea/ CSM Unirea Alba Iulia) – argint, CS Unirea – campioană!

Dan HENEGAR

Publicat

în

La Campionatele Naționale de marș pe distanța de 20 kilometri, competiție desfășurată la București, CS Unirea Alba Iulia a luat medalia de aur pe echipe, Ana Veronica Rodean (CS Unirea/ CSM Unirea Alba Iulia) a devenit campioană națională la senioare, iar Mihaela Popa (fostă Acatrinei), dublă legitimare CS Unirea/ CSM Unirea Alba Iulia a luat medalia de argint.

În cursa feminină, primele două poziții au fost ocupate de sportivele din Cetatea Marii Uniri, Ana Rodean având timpul 1:42.41, iar Mihaela Popa, colega sa, rezultatul de 1:45.12. Georgiana Cornelia Jid (CS Unirea Alba Iulia) a terminat pe locul 7 pe aceeași distanță, cu timpul 1:59.23. La masculin, Andrei Gafița (CSM Unirea Alba Iulia), a fost al 5-lea, cu rezultatul de o oră 40 de minute și 58 de secunde.

Sunt performanțe de apreciat, așa cum ne-am obișnuit în ultimii ani, am cucerit 3 medalii la nivel de seniori, maximum ce puteam realiza. În condițiile unei umidități accentuate, timpii nu puteau fi mai buni. Nu ne-au interesat rezultatele, ci locurile. Mulțumim pentru susținere primarului Gabriel Pleșa și Consiliului local al municipiului Alba Iulia”, a spus antrenorul Gabriel Avram.

În martie, la Naționalele de iarnă de la Timișoara, CS Unirea Alba Iulia a cucerit titlul pe echipe, Mihaela Popa a fost campioană națională, iar Ana Rodean vicecampioană (uniristele au inversat locurile acum). Următoarele competiții sunt internaționale pentru uniriști: Mihaela Popa și Andrei Gafița – la Jocurile Francofoniei, ediția a 9-a, în Congo, în 4 august, iar Ana Rodean – la Campionatul Mondial de Atletism, la Budapesta, în perioada 19 august – 27 august.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea