Rămâi conectat

Actualitate

Americanii vor să cumpere armele ilegale dintr-un oraș și să le trimită în Ucraina. „Nu se va pune nicio întrebare”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Americanii vor să cumpere armele ilegale dintr-un oraș și să le trimită în Ucraina. „Nu se va pune nicio întrebare”

Consiliul municipal din Miami, SUA, a lansat o inițiativă care urmărește să scoată din circulație armele, în special puștile de asalt precum AR-15 și AK-47 și să le trimită în sprijinul Ucrainei în războiul cu Rusia, scrie American Chronicles.

Inițiativa #guns4ukraine în colaborare cu Departamentul de Poliție din Miami, încearcă să colecteze cât mai multe arme ilegale de pe stradă și să le trimită ca ajutor țării invadate de Rusia .

„Nu se va pune nicio întrebare” oricui decide să se despartă de armă, anunță departamentul de poliție.

„Arme adecvate vor fi trimise în Ucraina pentru a le susține eforturile” , a declarat miercuri, Russell, om de afaceri și consilier democrat din Miami, pe rețelele de socializare.

Afișul inițiativei indică faptul că este un „efort de a scoate armele de pe străzi” și că, pentru fiecare armă care este predată, proprietarul acesteia va primi un card cadou: 50 de dolari pentru o armă de foc, 100 de dolari pentru o pușcă, și 150 dolari pentru o pușcă de mare putere precum calibru AK-47, AR-15 sau 223.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale ANM A emis joi dimineața o avertizare meteo cod galben de furtună valabil în Alba și alte județe din țară, în intervalul 18 iulie, ora 10 – 19 iulie, ora 02. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea