Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Amenzi de peste 13.000 de lei în urma unei acțiuni cu efective suplimentare, pentru menținerea climatului de siguranță publică și pentru prevenirea faptelor de natură penală și contravențională, la Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Amenzi de peste 13.000 de lei în urma unei acțiuni cu efective suplimentare, pentru menținerea climatului de siguranță publică și pentru prevenirea faptelor de natură penală și contravențională, la Blaj

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii din Blaj au acționat, cu efective suplimentare, pentru menținerea climatului de siguranță publică și pentru prevenirea faptelor de natură penală și contravențională, pe raza municipiului. Au fost legitimate 192 de persoane, au fost  controlate 146 de autovehicule și au fost aplicate 55 de amenzi.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

 În perioada 8 – 9 iunie 2019, Poliţia Municipiului Blaj au organizat, în municipiul Blaj, o acţiune cu efective suplimentare care a avut ca scop prevenirea și combaterea faptelor de natură penală sau contravențională și menținerea climatului de siguranță publică.

La acţiune au participat 46 de polițiști care au acționat împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Alba și polițiști locali.

Au fost legitimate 192 de persoane, controlate 146 de autovehicule și 6 societăți comerciale și au fost constatate 55 de abateri de natură contravențională care au fost sancționate cu amenzi în valoare de 13.584 lei.

Dintre sancțiunile contravenționale, 41 au fost aplicate pentru abateri de la normele privind circulația pe drumurile publice, 13 la Legea 61/1991 privind liniştea şi ordinea  publică și una la alte acte normative.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Trecerea pe sub masa, în Vinerea Mare: Ce semnificație are gestul trecerii pe sub Sfântul Epitaf

Ziarul Unirea

Publicat

în

Trecerea pe sub masa, în Vinerea Mare: Ce semnificație are gestul trecerii pe sub Sfântul Epitaf Vinerea Mare, Vinerea Paştilor, Vinerea Seacă sau Vinerea Patimilor este ziua în care Domnul Iisus Hrisos, Mântuitorul lumii, a fost răstignit. Este zi de mare doliu a întregii creştinătăţi. Zi aliturgica, pentru ca Liturghia reprezinta jertfa nesangeroasa a lui […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea