Rămâi conectat

Ştirea zilei

Alte două unități de învățământ din județul Alba, au fost ÎNCHISE parțial, din cauza EPIDEMIEI DE GRIPĂ

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alte două unități de învățământ din județul Alba, au fost ÎNCHISE parțial, din cauza EPIDEMIEI DE GRIPĂ

Epidemia de gripă din țara noastră a închis parțial alte două univăți de învățământ din județul nostru. Este vorba despre Școala Gimnazială Ciugud și Colegiul Tehnic ”Apulum” din Alba Iulia.

Așadar, din cauza absenteismului ridicat, la Colegiul Tehnic Apulum activitatea a fost suspendată în rândul câtorva clase, iar la școala gimnazială din Ciugud, în ciclul primar, clasa pregătitoare și clasa a IV-a, potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul Școlar Județean Alba.

În județ, sunt 20 de cazuri de gripă confirmate de către Institutul Național de Cercetare Cantacuzino, din București. Iar la nivel național, aproximativ 4.000 de elevi sunt afectați din cauza suspendării cursurilor din unitățile de învățământ suspendate astăzi, cele mai multe dintre ele fiind în municipiul București, în număr de 39, urmate de Brașov, unde numărul acestora se ridică la 20.

Epidemia de gripă în România fost declarată în urmă cu cinci zile, când erau raportate în toată ţara peste 7.000 de cazuri de gripă clinică.

La nivelul județului Alba, 11 unități de învățământ au fost nevoie să-și intrerupă activitatea săptămâna trecută, din cauza gripei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Două subsoluri din Blaj au fost inundate ca urmare a ploilor din cursul nopții. Au intervenit pompierii militari pentru evacuarea apei

Bera Larisa

Publicat

în

Două subsoluri din Blaj au fost inundate ca urmare a ploilor din cursul nopții. Au intervenit pompierii militari pentru evacuarea apei În cursul dimineții de marți, 6 august, în jurul orei 7.30, pompierii militari din Blaj au intervenit pentru evacuarea apei din două subsoluri care au fost inundate în urma precipitațiilor de azi noapte. Ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea