Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE: MINORUL de 8 ani, din Alba Iulia, dat DISPĂRUT a fost GĂSIT

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii din Alba caută un minor de 8 ani care a cărei disparitie a fost sesizata in aceasta seara. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acestuia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

La data de 23 septembrie 2019, în jurul orei 20,00, Poliția Municpiului Alba Iulia a fost sesizată de către o femeie din municipiu, cu privire la faptul că fiul sau, în vârstă de 8 ani, in dimineata zilei de 23 septembrie, in jurul orei 09,00, a plecat de la scoala si nu a mai ajuns acasă.

Semnalmentele minorului GĂLDEAN IULIAN CRISTIAN sunt următoarele:
• înălțime 1,30 m,
• greutate 30 de kg,
• păr negru, tuns scurt,

La data disparitiei, acesta purta pantaloni gri, hanorac alb, cu gluga si era incaltat cu tenisi.

Polițiștii au demarat activitățile de căutare, în vederea depistării minorului, iar acesta a fost dat in urmarire.
Persoanele care dețin informații care pot conduce la depistarea lui sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

UPDATE: Minorul a fost găsit în municipiul Alba Iulia, în apropiere de terasa ”La Vizitiu”. A fost preluat de polițiști care fac verificări pentru a stabili dacă a fost victima vreunei infracțiuni. Starea lui este bună.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea