Rămâi conectat

Sport

Albaiulianul Gicu Grozav, aproape de o revenire la Dinamo, dacă pleacă… „Bizonul” | Terek Grozny este de acord cu mutarea

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul albaiulian Gicu Grozav este foarte aproape de a reveni în România, la Dinamo, în cazul în care “câinii roşii” îşi vor vinde “Bizonul”!Prietenii lui Gicu Grozav-Unirea Alba Iulia24

Conform digisport, antrenorul dinamovist Mircea Rednic a anunțat, imediat după meciul câștigat în fața Botoșaniului, că la formația alb-roșie va mai veni un jucător cu profil ofensiv, iar echipa va fi acoperită chiar și în cazul în care va fi acceptată oferta pentru golgheterul Harlem Gnohere.
Gicu Grozav este cel care va acoperi atacul dinamovist, potrivit Gazetei Sporturilor, care notează că jucătorul care a mai trecut pentru câteva luni pe la Dinamo ar fi de acord cu o revenire în România.
Aducem un jucător important în locul lui (n.r. în cazul unei plecări a lui Gnohere). Îl cunosc bine, l-am dorit de multe ori la echipele pe care le-am condus. Sper să putem să îl transferăm„, a spus Mircea Rednic, luni, în cadrul emisiunii „Fotbal Club”, de pe Digi Sport 1.
Atacantul este legitimat la Terek Grozny, dar nu s-a adaptat în Rusia nici la doi ani și jumătate de la transferul acolo. În acest sezon, atacantul care a mai trecut pe la Universitatea Cluj și Petrolul a jucat 7 meciuri în campionatul Rusiei (unul singur ca titular), fără a marca vreun gol.
În vârstă de 25 de ani, Grozav este la Terek din 2013, când a fost cumpărat cu 2,5 milioane de euro. A mai fost împrumutat de ceceni la Dinamo și în 2015, în returul sezonului 2014-2015, când a jucat 11 meciuri și a marcat 4 goluri. La echipa naţională, nepotul lui Cornel Ţălnar a debutat în 2012, având trei goluri înscrise în 17 meciuri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea