Rămâi conectat

Actualitate

Albaiulian cercetat pentru sfidare – a vrut să-și bată soția și i-a înjurat pe polițiști

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Poliţiştii de ordine publică din Alba Iulia au fost solicitaţi să intervină, vineri seara, pentru aplanarea unui scandal produs la o locuinţă de pe strada Energiei din municipiu.

Echipa deplasată la faţa locului a constatat că P.A.P., un bărbat de 45 de ani din Alba Iulia, fiind în vădită stare de ebrietate, a provocat un scandal în familie, încercând să-şi lovească soţia.

Comportamentul agresiv al bărbatului a continuat şi după intervenţia poliţiştilor, cărora le-a adresat injurii şi ameninţări, motiv pentru care s-a trecut la imobilizarea, încătuşarea şi conducerea la sediul Poliţiei Municipiului Alba Iulia unde au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de sfidare a organelor judiciare, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 272, ind.1 din Codul Penal.

Foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Salariul minim brut se majorează începând de astăzi, 1 iulie 2024. Câți bani primesc angajații în mână

Bera Larisa

Publicat

în

Salariul minim brut se majorează începând de astăzi, 1 iulie 2024. Câți bani primesc angajații în mână Începând de astăzi, 1 iulie 2024, angajații din România vor beneficia de o majorare a salariului minim pe economie, conform noilor măsuri adoptate de guvern la începutul lunii iunie. Noul salar minim brut este de 3.700 de lei. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea