Rămâi conectat

Ştirea zilei

Alba Iulia, vizibilă de pe autostradă. Inscripție 3D, inspirată din modelul de la Hollywood, amplasată pe zidurile Cetății

Bera Larisa

Publicat

în

Alba Iulia, vizibilă de pe autostradă. Inscripție 3D, inspirată din modelul de la Hollywood, amplasată pe zidurile Cetății

Alba Iulia va avea o nouă atracție turistică impresionantă, odată cu montarea unei inscripții 3D cu numele orașului, în dreapta porții a III-a a Cetății, deasupra restaurantului PUB 13. Inscripția, inspirată de faimosul model Hollywood, va fi iluminată astfel încât să fie vizibilă chiar și de pe autostradă.

Citește și: Tururi ghidate de noapte, în Cetatea Alba Carolina, o alternativă la zilele caniculare și la problema traficului după închiderea circulației pe Valea Oltului: ”Vizita la Alba Iulia, o experiență cu trăiri pentru suflet”

Inscripția 3D cu numele municipiului Alba Iulia va fi amplasată în dreapta porții a III-a a Cetății și va avea o lungime de 3 metri. Aceasta va fi iluminată pentru a fi vizibilă și noaptea. În ceea ce privește zona de amplasare a inscripției, am ales acel platou, deoarece noua atracție turistică va putea fi văzută de pe autostradă și cu siguranță va atrage atenția trecătorilor, respectiv a turiștilor. De asemenea, tot în efortul de promovare turistică a orașului, am primit o sponsorizare pentru montarea unui catarg cu tricolorul, dar momentan, se stabilește locul unde va fi amplasat” a declarat pentru ziarulunirea.ro, primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa. 

Primarul din Alba Iulia a anunțat că această inițiativă face parte dintr-un efort mai amplu de promovare turistică a orașului și de îmbunătățire a experienței vizitatorilor. Noua inscripție va deveni cu siguranță un punct de reper și un loc preferat pentru turiști și locuitori, care vor putea face fotografii memorabile.

De asemenea, autoritățile speră ca inscripția să devină un simbol al orașului, similar cu alte astfel de repere din marile orașe ale lumii, și să încurajeze dezvoltarea turismului local.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Nu au fost simple promisiuni electorale. Primăria Alba Iulia a scos la licitație proiectarea pasajului subteran din zona Stadion: „Până la urmă asta e rezolvarea cea mai bună”

Bera Larisa

Publicat

în

Nu au fost simple promisiuni electorale. Primăria Alba Iulia a scos la licitație proiectarea pasajului subteran din zona Stadion: „Până la urmă asta e rezolvarea cea mai bună” Administrația municipiului Alba Iulia a lansat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice care prevede proiectarea pasajului subteran din zona stadion la intersecția B-dlui Republicii cu B-dul Revoluției […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea