Rămâi conectat

Curier Județean

ALBA IULIA: Urmărire ca în filme! A trecut pe roşu prin faţa poliţiştilor, a refuzat să oprească, după 20 de km s-a răsturnat în şanţ, ajungând în final la secţia de psihiatrie

Bogdan Presecan

Publicat

în

Un bărbat de de 47 ani, din Bucureşti, aflat la volanul unui autoturism a fost oprit de poliţiştii de la Rutieră din Alba Iulia înainte să provoace o nenorocire. Bărbatul, care prezenta tulburări evidente de comportament a fost condus la Spitalul Judeţean Alba – Secţia Psihiatrie, unde a rămas internat.

Totul a început miercuri, 4 iulie, la ora 7.00 dimineaţa, când pe Bulevardul Regimentul V Vânători din Alba Iulia, poliţiştii Serviciului Rutier Alba în timp ce se aflau în patrulare, opriţi în coloană, la culoarea roşie a semaforului electric, au observat un autoturism care a depăşit toate autovehiculele oprite la semafor, continuându-şi deplasarea.

Încercând să îl oprească pe şoferul inconştient, poliţiştii au efectuat semnele regulamentare, însă acesta şi-a continuat deplasarea spre Sebeş, ignorându-le. A urmat o urmărire a maşinii conduse de I.C., dar după aproximativ 20 de km, bucureşteanul a pierdut controlul direcţiei de mers şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

După ce echipajul de poliţişti a constat că şoferul nu a fost rănit, s-a trecut la imobilizarea acestuia şi datorită comportamentului deviant a fost condus şi internat la Spitalul Judeţean Alba – Secţia Psihiatrie. I.C. s-a ales cu reţinerea permisului, o amendă contravenţională şi o “vacanţă forţată” sub supravegherea psihiatrilor.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Au fost aprobate canonizările pentru doi duhovnici din Alba, părinții arhimandriți Dometie Manolache și Serafim Popescu

Unirea Ziarul

Publicat

în

Au fost aprobate canonizările pentru doi duhovnici din Alba, părinții arhimandriți Dometie Manolache și Serafim Popescu La finalul săptămânii trecute, în Aula Magna „Teoctist Patriarhul” a Palatului Patriarhiei, Înaltpreasfințitul Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, a participat la ședința de lucru a Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, desfășurată sub președinția Preafericitului Părinte Patriarh Daniel. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea