Rămâi conectat

Ştirea zilei

„Alba Fest – Hot Summer” – FOC de ARTIFICII și spectacol PIRO-MUZICAL la SUPERLATIV, în cadrul Alba Fest 2019, cel mai aşteptat eveniment al anului de la Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Alba Fest – Hot Summer”  – Foc de artificii și spectacol piro-muzical la superlativ, în cadrul Alba Fest 2018®, cel mai aşteptat eveniment al anului de la Alba Iulia.

La început de vară, Alba Iulia este destinaţia perfectă pentru câteva zile de distracţie garantată. Cel mai aşteptat eveniment al anului la Alba Iulia face istorie într-o nouă ediţie. Ediția din 2019 Alba Fest se va desfășura în perioada 7-9 iunie în inima Transilvaniei, la Alba Iulia, și va reuni mai mulți artiști din topurile muzicale de la noi din țară. Carla’s Dreams, Antonia, Lidia Buble, Lora sunt cap de afiș anul acesta.

Alba Fest® este unul dintre cele mai importante evenimente organizate anual, la Alba Iulia, în Cetatea Alba Carolina. Văzând invitațiile lansate de autorități, este de așteptat ca cea mai mare cetate din România să se transforme, din nou, într-o scenă uriașă pe care vor urca superlativele absolute ale momentului în lumea muzicală.

Citește și: ALBA FEST 2019: Carla’s Dreams, Antonia, Lidia Buble, Lora vor urca pe scena festivalului. Cel mai așteptat eveniment al anului, în 7 – 9 iunie, la Alba Iulia

Pe lângă spectacolele incendiare, Primăria și-a anunțat intenția de a achiziționa serviciile de organizare a spectacol piro-muzical pe tema „Alba Fest – Hot Summer” .

Bugetul festivalului anul acesta se ridică doar la 350.000 de lei, însă este posibil ca acesta să fie completat din sponsorizări şi alte surse.

Cei care vor alege să petreacă în perioada 8-10 iunie în ”Cealaltă Capitală” vor avea parte de zile memorabile cu super concertele pregătite la ceas de seară. Vor urca pe scena din Cetatea Alba Carolina Carla’s Dreams, Antonia, Lidia Buble, Lora, Ruby, Liviu Teodorescu, Dorian Popa, Randi, Sore, Golden Gang, Grasu XXL, Ami, La Familia, Vunk și Karmen.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Urmărire ca în filme la Alba Iulia, sâmbătă noaptea: Adolescent de 16 ani, REȚINUT după ce a furat o mașină și a încercat să fugă de polițiști. A fost oprit cu ajutorul dispozitivului de tip ,,SPIKE” la Tăuți

Ziarul Unirea

Publicat

în

Urmărire ca în filme la Alba Iulia, sâmbătă noaptea: Adolescent de 16 ani, REȚINUT după ce a furat o mașină și a încercat să fugă de polițiști. A fost oprit cu ajutorul dispozitivului de tip ,,SPIKE” la Tăuți Un adolescent de 16 ani din Șugag a furat o mașină și a încercat să fugă de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea