Rămâi conectat

Ştirea zilei

ALBA: Cetățean maghiar rătăcit în zona Șureanu, salvat de jandarmii montani și Salvamont

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

jandarmi montaniUn turist din Ungaria a fost salvat în urmă cu puțin timp, de un echipaj de jandarmi montani din Șugag, după ce s-a rătăcit în zona Șureanu.

Bărbatul a plecat, în această după-amiază, pe jos, de la Cabana Șureanu spre Cabana Prislop din zona Râul Mare, însă a deviat de la traseu deoarece a fost atacat de câinii de la o stână, și s-a rătăcit.

În jurul orei 18.45 acesta a sunat la numărul de urgență 112. Din cauză că nu cunoștea decât limba maghiară, jandarmii au avut mari dificultăți să-l înțeleagă și să-l localizeze. Au pornit în căutarea lui, alături de un salvamontist. Căutările s-au desfășurat în condiții destul de grele, pe ploaie și ceață, dar bărbatul a fost găsit după aproximativ 3 ore.

Potrivit jandarmilor starea sa este bună. A fost însoțit până la Cabana Șureanu pentru a-și recupera pașaportul și bagajele.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A 10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat

Bera Larisa

Publicat

în

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A 10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat Circulația este blocată temporar în urma unui incendiu produs la o autobasculantă pe A10 km 30, calea 2 (sensul Turda-Sebeș), a anunțat DRDP Cluj. La fața locului intervin pompierii pentru stingerea flăcărilor. UPDATE: S-a reluat circulația […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea