Rămâi conectat

Actualitate

AJOFM: 40 de locuri de muncă vacante în Danemarca, pentru jupuitori de nurci

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

AJOFM (Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba), prin reţeaua Eures, pune la dispoziţia persoanelor interesate 40 de locuri de muncă vacante în Danemarca pentru lucrător necalificat- jupuitor de nurci.

Descrierea locului de muncă:

Munca va consta în jupuirea nurcilor într-o companie daneză specializată în prelucrarea şi obţinerea produselor din piele şi blană. Munca este grea, cu activităţi repetitive, monotone, într-un ritm constant şi precis, la o viteză foarte mare, timp de 7 zile / săptămână, 10-12 ore pe zi, pe toată perioada contractului de muncă. Candidatul trebuie să fie dreptaci pentru că maşinile de lucru se pot folosi doar pe partea dreaptă. Fizic puternic. Se solicită experienţă de muncă de minim un an. În prima săptămână vor fi mai puţine ore de muncă, pentru cã se vor învăţa deprinderile necesare.

Se cer cunoştinţe de engleza – nivel minim.

Salarizare:

Plata la bucată, aprox. 75-100 euro net/zi, în funcţie de ritm şi precizie. Posibilităţi de a obţine venituri mai mari. Din salariu se reţin contribuţiile sociale şi impozitul. Cazare în căsuţe de 8-10 persoane, contracost, aproximativ 260-330 euro lunar.Transportul către şi din Danemarca si mesele se suportă de lucrători.
Durata contractului: între 3-6 săptămâni, efectuate în perioada 8 noimebrie -20 decembrie 2012.

Modul de aplicare:

Trimiteţi CV în lb. engleza, cu poza faţă inclusă în CV, obligatoriu, pe adresa de email: [email protected]. Scrieţi în subiectul mesajului „Jupuitor de nurci”. Pe baza CV-urilor, angajatorul danez va pre-selecta candidaţii iar persoanele selectate vor fi înştiinţate din timp, prin email sau telefonic, şi invitate la interviu, de către consilierii EURES români.

Termenul limită pentru a aplica este 30 septembrie 2012.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea