Rămâi conectat

Sport

Adunarea Generală Ordinară a AJF Alba se va desfăşura în 3 martie

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

    Biroul Executiv al AJF Alba a convocat Adunarea Generală Ordinară a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba, pentru sâmbătă, 3 martie, ora 10.30, la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Printre cele mai importante puncte ale ordinii de zi se regăsesc prezentarea şi aprobarea planului de activitate şi a bugetului de venituri şi cheltuieli pentru anul 2012, precum şi o informare asupra calendarului competiţional şi a problemelor organizatorice, pentru anul 2012, inclusiv stabilirea calendarului returului.
lSe plăteşte viza anuală 2012
Biroul Executiv al AJF Alba s-a hotărât recent ca membrii afiliaţi să fie obligaţi la plata taxelor de viză anuală şi cotizat,ie anuală (la începutul anului calendaristic, înainte de reluarea competiţiilor), taxa de participare în campionat şi taxa de garanţie (la termenul stabilit pentru înscrierea în noul sezon competiţional 2012-2013), precum şi alte taxe prevăzute pentru legitimări, transferări de jucători, conform listei aprobate la data de 29 iunie 2011. Nu se vor aplica vizele anuale echipelor care au penalităţi neachitate, sau echipelor care nu prezintă tabelul nominal completat (formularul tip existent la secţiunea Documente din meniul principal) împreună cu carnetele de legitimare! Mai multe detalii despre această hotărâre, vor fi prezentate membrilor afiliaţi în cadrul Adunării Generale Ordinare a AJF Alba de la finele săptămânii.

Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Nicolae Stanciu, gest remarcabil la revenirea tricolorilor în țară

Dan HENEGAR

Publicat

în

Nicolae Stanciu, gest remarcabil la revenirea tricolorilor în țară Peste 500 de fani au așteptat prima reprezentativă de fotbal a României la Mogoșoaia, iar atmosfera a fost una extraordinară după ce tricolorii au reușit calificarea în optimile de finală la EURO 2024, scrie prosport.ro. O parte dintre jucătorii care s-au aflat în lotul lui Edi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea