Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

ACTUALIZAT| Noul MODEL de declarație pe propria răspundere și adeverință pentru angajator, după ora 20:00

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Noul MODEL de declarație pe propria răspundere și adeverință pentru angajator, după ora 20:00

Persoanele nevaccinate împotriva Covid-19 sunt obligate ca în intervalul 20.00 – 5.00 să completeze o declarație pe propria răspundere sau să aibă o adeverință de la angajator, pentru a putea circula prin localitățile în care s-a instituit carantină de weekend.

CLICK AICI PENTRU A DESCĂRCA MODELUL DE ADEVERINȚĂ DE LA ANGAJATOR

CLICK AICI PENTRU A DESCĂRCA MODELUL DE DECLARAȚIE PE PROPRIE RĂSPUNDERE

Persoanele nevaccinate trebuie să prezinte în intervalul 20.00 – 5.00 o adeverință de la angajator sau o declarație pe propria răspundere pentru a putea circula.

Autoritățile au publicat modelul adeverinței pe care angajatorii trebuie să o dea persoanelor nevaccinate. Acestea sunt obligate să prezinte adeverința la un eventual control.

CITEȘTE ȘI: Noi RESTRICȚII în Alba Iulia: CARANTINĂ de weekend și masca OBLIGATORIE pe străzi, din cauza incidenței de peste 6 la mie

Cum arată noua adeverință de la angajator pe care trebuie să o prezinte persoanele nevaccinate în intervalul 20.00 – 5.00

Noile restricții interzic persoanelor nevaccinate să circule în intervalul 20.00 – 5.00 fără o declarație de la angajator sau una pe propria răspundere.

Autoritățile au publicat noile modele de adeverințe pe care angajatorii sunt obligați să le dea angajaților nevaccinați. Această adeverință poate să fie arătată și de pe telefon, dar cu o condiție. Să existe semnătura olografă a reprezentantului legal al angajatorului, dar și data la care aceasta a fost redactată.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea