Rămâi conectat

Actualitate

Acțiune IPJ Alba, pe DJ 107: Peste 200 de șoferi amendați de polițiști și 8 permise reținute, în 4 zile

Ziarul Unirea

Publicat

în

actiune rutiera ipj alba04Peste 200 de şoferi ce au circulat pe Drumul Judeţean 107 au fost amendaţi de poliţiştii din Alba, în cadrul unei acţiuni ce a avut ca scop reducerea riscului rutier pe acest sector de drum. Acţiunile poliţiei rutiere vor continua. 

În perioada 25-28 octombrie2016, poliţiştii Serviciului Rutier Alba, împreună cu poliţiştii rutieri din Blaj şi poliţişti ai Secției 6 Poliție Rurală Jidvei au acţionat pe Drumul Judeţean 107 Blaj – Sâncel – Șona – Jidvei – Cetatea de Baltă, pentru prevenirea accidentelor şi combaterea indisciplinei participanților la traficul rutier.

În cele 4 zile de acţiune, poliţiştii au depistat şi sancţionat 217 conducători auto care au încălcat normele legale privind circulaţia pe drumurile publice. Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 52.275 lei

Dintre aceştia, 155 au fost sancţionaţi pentru depăşirea limitei legale de viteză, 6 pentru depăşiri neregulamentare, 13 pentru neportul centurii de siguranţă şi 43 pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Au fost reţinute 8 permise de conducere din care 6 pentru depăşire neregulamentară, unul pentru depăşirea limitei legale de viteză cu peste 50 de kilometri/oră şi unul pentru neacordarea de prioritate.

Totodată, au fost constatate două infracțiuni rutiere şi a fost reţinut un certificat de înmatriculare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Salariul minim brut se majorează începând de astăzi, 1 iulie 2024. Câți bani primesc angajații în mână

Bera Larisa

Publicat

în

Salariul minim brut se majorează începând de astăzi, 1 iulie 2024. Câți bani primesc angajații în mână Începând de astăzi, 1 iulie 2024, angajații din România vor beneficia de o majorare a salariului minim pe economie, conform noilor măsuri adoptate de guvern la începutul lunii iunie. Noul salar minim brut este de 3.700 de lei. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea