Rămâi conectat

Curier Județean

Acţiune de verificare a stării tehnice a autovehiculelor organizată de poliţiştii din Cîmpeni

Ziarul Unirea

Publicat

în

La data de 13 august, a.c., poliţiştii rutieri din Cîmpeni, sprijiniţi de poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Cîmpeni, împreună cu specialişti ai Registrului Auto Român, au desfăşurat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere datorate stării tehnice necorespunzătoare a autovehiculelor.

Din cele 35 de autovehicule controlate cu ocazia acestei acţiuni, la 15 au fost depistate defecţiuni tehnice, motiv pentru care şoferii acestora au fost sancţionaţi contravenţional.

Alţi 7 conducători auto au fost sancţionaţi contravențional, pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Totodată, au fost reţinute 5 certificate de înmatriculare, iar valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 4.620 lei. (Z.U.)

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Intervin pompierii

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Intervin pompierii Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit duminică după-masa pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. Citește și: INCENDIU în Alba Iulia, cu degajare de fum, de la o oală cu mâncare uitată pe foc Detasamentul de pompieri Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea