Rămâi conectat

Actualitate

Acțiune a Poliției Rutiere în județul Alba: Peste 130 de șoferi amendați într-o singură zi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Acţiunile poliţiştilor rutieri, pentru creşterea siguranţei pe drumurile din judeţul Alba, au continuat. Vineri, 22 ianuarie, a.c., s-a acţionat pentru prevenirea accidentelor datorate depăşirilor neregulamentare. Au fost depistaţi 30 de şoferi care s-au angajat în astfel de depăşiri.

 

Potrivit IPJ Alba, “vineri 22 ianuarie a.c., Serviciul Rutier Alba a organizat, pe raza întregului judeţ, o acţiune ce a avut drept scop creşterea gradului de siguranţă rutier şi prevenirea accidentelor datorate nerespectării, de către conducătorii auto, a normelor legale privind depăşirea.

 

Cu ocazia acestei acţiuni au fost depistaţi şi sancţionaţi contravenţional, 133 de conducători auto care au încălcat normele legale de circulaţie. Dintre aceştia, 30 s-au angajat în depăşiri neregulamentare.

 

Faţă de cei 30 de şoferi ce au pus în pericol siguranţa rutieră, angajându-se în depăşiri neregulamentare, a fost luată măsura complementară a suspendării permisului de conducere, pentru o perioadă de 30 de zile.

 

Totodată, poliţiştii au constatat două infracţiuni rutiere.

 

Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 30.930 lei.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

17 august 2024 | COD GALBEN de INUNDAȚII în Alba, până la ora 24.00: Râurile vizate

Bera Larisa

Publicat

în

17 august 2024 | COD GALBEN de INUNDAȚII în Alba, până la ora 24.00: Râurile vizate Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor a emis sâmbătă, 17 august 2024, o atenționare hidrologică cod galben de inundații în Alba, valabilă în intervalul orar 12.00-24.00. Citește și: 17 august | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea