Rămâi conectat

Sport

ACS Atomic Blaj, locul trei la turneul semifinal 2 la speranțe feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

ACS Atomic Blaj, echipă pregătită de antrenorul Dan Balu, a terminat pe locul trei turneul semfinal 2 găzduit în Sala “Timotei Cipariu”.

Pe prima poziție s-a situat CSV Craiova (3 victorii, fără set pierdut), urmată de CSȘ Botoșani 5 puncte, Atomic Blaj – 4 puncte și ACS Kids Tâmpa 2015 Brașov – zero puncte. Echipa organizatoare a pierdut, scor 0-3 cu formația olteană ce a acces la turneul final și 2-3 cu CSȘ Botoșani și a învins în minimum de seturi pe Kids Tâmpa Brașov. Cu această competiție se încheie stagiunea 2021/2022 pentru Atomic Blaj la acest nivel.

Clubul privat înființat în urmă cu 4 ani a fost în premieră calificat la un turneu semifinal la speranțe (alte două performanțe de acest gen fiind înregistrate la minivolei). Fetele pregătite de Dan Balu au terminat pe prima poziție în Grupa H (cu 12 victorii din tot atâte meciuri), iar apoi au încheiat pe locul secund primul turneu semifinal, organizat în martie, tot în Sala “Timotei Cipariu” (atunci a participat și CSȘ Blaj, iar CSȘ Lugoj s-a calificat direct la turneul final).

Suntem mulțumiți pentru clasarea echipei noastre între primele 12 echipe din cele 41 înscrise în competiție la începutul campionatului, reușind să obținem 15 victorii din 18 meciuri jucate pe parcursul celor 6 turnee. Mulțumim sponsorilor, părinților și Primăriei Municipiului Blaj pentru sprijinul constant acordat pe parcursul sezonului”, a transmis Dan Balu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea