Rămâi conectat

Curier Județean

Accident rutier la Vințu de Jos: Motociclist rănit grav după ce a lovit stâlp de beton

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

accident motocicletaUn bărbat de 49 de ani, din Vințu de Jos, a ajuns sâmbătă la spital cu răni grave suferite în urma unui accident rutier.

Polițiștii au stabilit că T.F.I, în timp ce conducea o motocicletă  pe strada Primăverii din comună, a pierdut controlul asupra acesteia şi a intrat în coliziune cu un stâlp din beton, aflat în dreptul imobilului cu numărul 35.

În urma accidentului motociclistul a suferit multiple leziuni la cap,  coloana cervicală, contuzii şi escortații şi a rămas internat în spitalul din Alba Iulia.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru această categorie de autovehicule iar motocicleta nu era înmatriculată.

Pe numele lui a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deţine permis de conducere corespunzător categoriei sau subcategorie din care face parte vehiculul şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Șoferii acuzați pe nedrept că s-au urcat drogați la volan ar putea fi despăgubiți. Ce a propus APADOR-CH

Bera Larisa

Publicat

în

Șoferii acuzați pe nedrept că s-au urcat drogați la volan ar putea fi despăgubiți. Ce a propus APADOR-CH Asociația pentru Apărarea Drepturilor Omului în România – Comitetul Helsinki (APADOR-CH) a propus despăgubirea printr-o sumă de bani, pe lângă înapoierea permisului, șoferilor care rămân fără permis de conducere în urma unui test rapid antidrog, care se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea