Rămâi conectat

Ştirea zilei

ACCIDENT rutier în Alba Iulia: O tânără de 19 ani și o minoră, rănite ușor, după ce o autoutilitară a intrat în mașina în care se aflau

Ziarul Unirea

Publicat

în

Joi după-masa, în jurul orei 15:00, a avut loc un accident rutier, pe Bulevardul Republicii din Alba Iulia. Ca urmare a accidentului două persoane au fost rănite.

La data de 16 iulie 2020, în jurul orei 15,00, polițiștii rutieri din Alba Iulia au intervenit pentru soluționarea unui accident rutier care a avut loc pe B-dul Republicii din Alba Iulia.

Un tânăr de 28 de ani, din comuna Ciugud, în timp ce conducea o autoutilitară în direcția Cetate – Ampoi, nu a păstrat o distanță regulamentară în mers față de autoturismul din fața sa, condus de o femeie de 38 de ani, din Alba Iulia, acroșându-l.

În urma accidentului, o tânără de 19 ani și o minoră de 16 ani, pasagere în autoturism, au suferit leziuni corporale ușoare.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.

Foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | ACCIDENT rutier în intersecția din zona gării din Alba Iulia. Tamponare între două mașini

Bera Larisa

Publicat

în

FOTO | ACCIDENT rutier în intersecția din zona gării din Alba Iulia. Tamponare între două mașini Un accident rutier  în care au fost implicate două mașini, a avut loc miercuri, 31 iulie 2024, în jurul orei 17.00 în intersecția din zona gării din Alba Iulia. Citește și: ACCIDENT între localitățile Lopadea Nouă și Băgău: Un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea